Scari si balustrade din lemn

Scari si balustrade din lemn
Scari si balustrade din lemn

Scari de lemn si balustrade din lemn pentru cele mai rafinate gusturi

O scara din lemn incadrata de o balustrada deosebita ofera o priveliste somptuoasa locuintei, pe langa caracterul de utilitate care nu poate fi pus la indoiala. Scarile de lemn sunt un element fundamental in locuintele structurate pe mai multe nivele si ofera un design complet si armonios alaturi de parchet, mobilier, usi si ferestre.
Tipuri de scari:
Scari din lemn pe structura de lemn
Scarile pe structura de lemn ofera un aer rustic incaperii si sunt utilizate impreuna cu balustrade din lemn sau metalice pentru a completa armonios design-ul de ansamblu si pentru a oferi suport si sustinere la urcare si coborare.
Scari din lemn pe structura metalica
Scarile pe structura metalica ofera o flexibilitate sporita in design intrucat pot fi modelate cu usurinta in forma curbata sau in forma de spirala, pentru a putea raspunde oricaror cerinte de spatiu si estetica. Treptele de lemn se integreaza armonios in structura metalica si, alaturi de o balustrade de inox sau fier forjat, ofera un aer modern locuintei.
Scari din lemn pe structura de beton
Scarile pe structura de beton imbina armonios betonul sau granitul cu treptele de lemn pentru a oferi un aer de eleganta locuintei. Balustrada de fier forjat sau lemn ofera sustinere si un plus de siguranta.


Realizam orice model de scari interioare din lemn cu suport metalic, de lemn sau beton, pentru a se incadra in orice spatiu si pentru a raspunde oricaror cerinte de estetica. Materialele folosite sunt de inalta calitate si oferim o paleta larga de modele si culori pentru a raspunde tuturor cerintelor clientilor nostri. Ti-ai imaginat scara de lemn pentru locuinta ta? Contacteaza-ne acum si aceasta devine realitate.
Experienta noastra in domeniu, de peste 20 de ani, si numeroasele proiecte pe care le-am realizat in acest timp, ne recomanda a fi alegerea ideala pentru a da viata lucrarilor de arhitectura dorite.

Scari si balustrade din lemn

Scari si balustrade din lemn
Scari si balustrade din lemn

Disponibile intr-o gama foarte variata de modele, finisaje si culori.

Utilizam tehnica stratificarii lemnului
pentru a-i aduce un plus de eleganta si durabilitate. Lemnul stratificat este format prin suprapunerea si presarea a trei straturi de lemn natural intre care se aplica un adeziv special rezistent la apa. Tehnica create durabilitatea lemnului natural, avand ca efect eliminarea curbarii naturale a lemnului intrucat indoirile individuale ale celor trei straturi de lemn se anuleaza reciproc.

Pentru cele trei straturi se aleg esente de lemn cu duritate diferita:
stejar, molid, pin, larice, frasin, tei dar si esente exotice:
meranti, eucalipt, tec.
+ Font | - Font


Promovare

 • Realizare pagini web
www.groupromo.ro
publicitate online si realizare pagini web


Convertor valutar