EXPERIENTA DORAFORT

Dorafort – productie lemn și traditie din 1997

Ne-am inceput activitatea, inca din 1997, cand am infiintat prima linie de productie de profil stratificat la Remetea.

De atunci si pana in prezent, am onorat increderea clientilor nostri prin modelarea plina de iscusinta a lemnului pentru a crea acea forma unica care sa se integreze perfect in spatiul dorit, fie ca este vorba de o fereastra, usa de interior, de exterior, o balustrada sau un foisor in spatiul verde.

Experienta noastra in domeniu, de peste 22 de ani, si numeroasele proiecte pe care le-am realizat in acest timp, ne pot recomada pentru a da viata lucrarilor de arhitectura dorite.

Distinctii obtinute

Cine suntem?

In cadrul companiei Dorafort, punem in evidenta frumusetea si durabilitatea lemnului pentru a aduce confortul in locuinta ta. Si cum prima impresie nu se uita niciodata, o intrare deosebita in locuinta aduce noblete si eleganta spatiului si ramane adanc intiparita in mintea vizitatorului.

Primele produse au fost realizate in anul 1997 în localitatea Remetea pana in prezent cu imbunatatiri semnificative in tehnologie si calitate. Dorafort este o societate cu raspundere limitata specializata strict in productia de ferestre, usi, obloane fixe/ mobile.

In 1997, am infiintat prima linie de productie de profil stratificat, de atunci si pana in prezent, am onorat increderea clientilor nostri prin modelarea plina de iscusinta a lemnului pentru a crea acea forma unica care sa se integreze perfect in spatiul dorit, fie ca e vorba de o fereastra, usa de interior, de exterior, o balustrada sau un foisor in spatiul verde.

In momentul actual, lemnul este fin si in detaliu prelucrat, pe o suprafata ce depaseste 11.000 mp de teren, constituita din birouri de operare, spatii de depozitare si hale de productie de tamplarie lemn stratificat cu tehnologii de prelucrare de ultima generatie.

Obiectivul nostru

Societatea a fost infiintata in 1997, in Remetea. Este o societate cu raspundere limitata specializata strict in productia de ferestre, usi, obloane fixe/ mobile. Acordam o atentie deosebita promovarii unor noi modele pe piata, cu colaborarea unor designeri de prestigiu.