Ferestre din lemn stratificat ghilotina

Daca sunteti in cautarea unei solutii pentru ferestre care sa nu ocupe mult spatiu la deschidere, puteti sa luati in considerare modelul de tip ghilotina. Sunt genul de ferestre pe care le recomandam pentru bucatarii, dormitoare sau livinguri si, in general, pentru orice incapere in care se doreste eficientizarea spatiului.

Ferestrele din lemn stratificat ghilotina functioneaza prin glisare verticala sus – jos si se pot instala fara probleme in locuri in care un sistem obisnuit cu balamale ar bloca accesul. 

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari exterioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Ferestre din lemn stratificat ghilotina

Ferestre din lemn stratificat ghilotina

Ferestre din lemn stratificat ghilotina

Vezi galeria de imagini

Ferestre din lemn stratificat ghilotina - beneficii si avantaje

Pe langa faptul ca va ajuta sa economisiti spatiul, ferestrele din lemn stratificat de tip ghilotina ofera si alte avantaje care merita mentionate:

⮞ Permit montarea jaluzelelor, a storurilor sau a draperiilor fara a va mai fi necesar sa tineti cont de modul in care se deschide fereastra.

⮞ Faciliteaza utilizarea la maximum a spatiului oferit de pervazul interior pe care veti putea aseza ghivece cu flori.

⮞ Sunt usor de utilizat si sigure si confera un aspect elegant si special interiorului cladirilor, dar si spatiilor interioare.

⮞ Partea mobila a ferestrelor din lemn stratificat cu ghilotina se poate rabata pentru a facilita curatarea.

⮞ Elimina riscul ca cei mici sa se loveasca de muchia ferestrei atunci cand acesta este deschisa.

⮞ Se poate manevra fara a mai fi necesar sa deranjati persoanele care stau in dreptul ferestrei.

Aveti nevoie de ferestre din lemn stratificat ghilotina?

Ferestre din lemn stratificat ghilotina cu geam termopan

Toate modele de ferestre din lemn stratificat de tip ghilotina pe care le producem sunt cu geam termopan si feronerie care asigura ventilatia adecvata si siguranta ferestrei. Puteti opta pentru geam cu doua sau cu trei straturi in grosimi de 34 mm (recomandate pentru profilele de 68 mm), de 42 mm (pentru profilele de 78 mm) sau de 56 mm (pentru profilele de 92 mm).

Pentru ca folosim sticla float 4 si low-e, aceste ferestre asigura izolatia termica Ug 1.1 – 0.56 W / m2K. Pentru o izolatie perfecta, intre geam si rama de lemn folosim silicon, iar ghilotina este prevazuta cu garnituri termoizolante.

Ferestre din lemn stratificat ghilotina

Ferestre din lemn stratificat ghilotina

Ferestre din lemn stratificat ghilotina

Ferestre din lemn stratificat ghilotina - modele variate

Pentru ca sunt durabile si fac fata cu succes factorilor de mediu, ferestrele din lemn stratificat de tip ghilotina sunt o alegere inspirata, recomandata caselor in care se doreste eficientizarea energetica. Asigura izolare fonica si termica excelente, pastreaza naturaletea lemnului si sunt disponibile in culori, fibre si finisaje variate.

Daca se doreste un model mai special, suntem gata sa contactam designeri de prestigiu care sa ne ajute cu proiectarea. De asemenea, putem reproduce cu fidelitate orice model de fereastra din lemn stratificat ghilotina, chiar si pentru cladiri de patrimoniu sau cu valoare istorica.

Pret ferestre din lemn stratificat ghilotina

Pretul pentru ferestrele din lemn stratificat de tip ghilotina se calculeaza riguros in functie de dimensiuni, materiale, accesorii si specificatii. Fiecare proiect pe care il realizam este unic, iar pretul este calculat corect. Ne dorim sa oferim un raport cat mai avantajos intre pretul ferestrelor din lemn stratificat de tip ghilotina pe care le realizam si calitatea acestora.

Nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe email pentru ferestre din lemn stratificat cu ghilotina pentru orice tip de cladire! Pentru noi nu exista nu se poate si primim fiecare lucrare speciala ca pe o provocare menita sa ne ajute sa crestem.