Usi din lemn pentru garaj

Din 1997 de cand ne-am inceput activitatea si pana in prezent, am realizat numeroase modele de usi din lemn pentru garaj. Avem experienta si detinem dotarile tehnice necesare pentru a putea onora cu profesionalism increderea clientilor, indiferent de complexitatea proiectului.

Portofoliul bogat pe care il avem ne recomanda ca fiind capabili sa dam viata lucrarilor dorite cu profesionalism.

Daca sunteti interesati de usi din lemn pentru garaj, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

dorafort-porti-din-lemn-pentru-acces-auto-017

Usi de garaj

dorafort-porti-din-lemn-pentru-acces-auto-003-2

Usi de garaj

dorafort-porti-din-lemn-pentru-acces-auto-009-2

Usi de garaj

Vezi galeria de imagini

Usi din lemn pentru garaj - beneficii si avantaje

Pe langa faptul ca se pot realiza in orice forma, model, dimensiune si culoare astfel incat sa se integreze perfect in arhitectura si designul cladirii, usile din lemn  pentru garaj au cateva avantaje considerabile:

⮞ Rezista mai bine in timp, nu se curbeaza si nici nu se deformeaza sub actiunea factorilor de mediu, pastrandu-si forma si aspectul impecabil pentru zeci de ani;

⮞ Datorita sistemelor de inchidere, deschidere si manevrare, dar si a feronierie de inalta calitate, usile din lemn pentru garaj cresc siguranta spatiului in care sunt montate;

⮞ Asigura o protectie sporita impotriva zgomotului si, totodata, un grad crescut de izolare termica, facilitand pastrarea unei temperaturi optime in garaj;

⮞ Dau un plus de stil si valoare cladirilor cu garaje.

Aveti nevoie de usi din lemn pentru garaj?

Usi din lemn pentru garaje - solutii moderne si elegante

Prin natura profesiei noastre am invatat cum sa lucram cu lemnul pentru a-i pune in evidenta frumusetea si a folosi cat mai eficient durabilitatea materialelor. Astfel avem experienta necesara pentru a realiza usi din lemn pentru garaje cu un aspect foarte atragator si elegant, dar si foarte rezistente.

Managementul nostru este orientat constant catre tehnologia de ultima generatie si tendinte si, an dupa an, aducem imbunatatiri semnificative tehnologiei folosite, dar si calitatii produselor. De aceea, in prezent, putem onora orice comanda de usi din lemn pentru garaje care sa se integreze perfect in spatiul dorit si sa functioneze perfect zeci de ani. Sunt solutii moderne si elegante care cresc valoarea imobilelor si care nu vor trece neobservate. 

Usi din lemm pentru garaje - materiale folosite

Pentru ca lucram cu esente de lemn variate, usile pentru garaje pe care le realizam sunt disponibile intr-o gama diversificata de modele, finisaje si culori. Folosim tehnica stratificarii lemnului pentru a conferi materialelor un plus de eleganta si durabilitate si a obtine suprafete perfect netede care ne permit finisaje superioare.

De asemenea, tehnica elimina efectul curbarii naturale a lemnului si creste durabilitatea usilor pentru garaje. Profilele din lemn folosite  sunt de diferite specii lemnoase precum, stejar, molid, pin, larice, frasin, dar si esente exotice precum meranti, eucalipt, sapeli,merbau,afzelia (dusie).

dorafort-porti-din-lemn-pentru-acces-auto-017

Usi de garaj

dorafort-porti-din-lemn-pentru-acces-auto-003-2

Usi de garaj

dorafort-porti-din-lemn-pentru-acces-auto-009-2

Usi de garaj

Aveti nevoie de usi din lemn pentru garaj?

Usi din lemn pentru garaje - pret

Putem realiza usi din lemn pentru garaje pentru toate stilurile de design ambiental si care respecta chiar si cele mai sofisticate cerinte. Pretul variaza in functie de dimensiuni, materiale, feronerie, sistem de inchidere sau deschidere, culoare si specificatii.

Daca sunteti interesat de un model de usi din lemn pentru garaje si vreti un calcul de pret, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email pentru a ne furniza informatiile necesare. Calculul de pret pentru usi din lemn pentru garaje este gratuit si se realizeaza in cel mai scurt timp.