Glafuri din lemn pentru ferestre

Pentru un plus de eleganta, stil si functionalitate, ferestrele pot fi dotate cu glafuri din lemn atat in interior, cat si in exterior. Pe langa rolul decorativ, acestea ofera posibilitatea de a permite asezarea decorurilor la ferestre cum ar fi: ghivece cu plante decorative, obiecte de arta, etc.

Putem realiza glafurile din lemn pentru ferestre in dimensiuni, culori si finisaje diverse, in functie de necesitati, de cerinte si de spatiul disponibil. In procesul de fabricare imbinam armonios tendintele de ultima ora cu traditia de sute de ani, astfel incat sa putem garanta lucrari sigure, durabile si care fac fata impecabil conditiilor de mediu.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Glafuri din lemn pentru ferestre

Glafuri din lemn pentru ferestre

Glafuri din lemn pentru ferestre

Glafuri din lemn pentru ferestre

Vezi galeria de imagini

Glafuri interioare din lemn pentru ferestre

Experienta si dotarile tehnice ne permit sa ne adaptam la toate stilurile de design interior si, oricat de simple sau de complexe ar fi cerintele, sa realizam glafuri interioare din lemn pentru ferestre de calitate. Acestea sunt disponibile intr-o gama variata de culori, modele si finisaje sunt proiectate special pentru a se incadra in spatiul dorit si a completa cu stil si eleganta locul in care sunt montate.

Suficient de solide pentru a putea sustine decoratii, obiecte de arta sau ghivece cu flori, glafurile interioare din lemn pentru ferestre cresc functionalitatea ferestrelor. Pentru ca sunt realizate din lemn triplustratificat, aceste glafuri au finisaje impecabile, sunt rezistente la apa si la expunerea la soare si vor rezista foarte bine in timp.

Aveti nevoie de glafuri din lemn pentru ferestre?

Glafuri exterioare din lemn pentru ferestre

Materialele folosite sunt alese cu atentie pentru a creste durabilitatea glafurilor exterioare din lemn pentru ferestre. Folosim esente diferite de lemn cu duritate diferita precum teiul, laricele, pinul, frasinul, stejarul sau molidul, dar si esente exotice precum meranti, eucalip, sapeli, merbau, afzelia (dusie). Procesul de stratificare elimina nodurile si denivelarile si asigura suprafete perfect netede, ideale pentru aceste glafuri.

Glafuri din lemn pentru ferestre - de ce merita

Frumusetea ferestrelor consta in faptul ca ofera deschidere catre peisaje frumoase pe care le pot incadra intr-un mod personalizat, traditional sau modern, iar glafurile sunt o extensie a ramelor pentru aceste superbe tablouri naturale. Indiferent daca este vorba despre un glaf interior sau exterior din lemn pentru ferestre, le puteti gasi usor o functionalitate care sa confera spatiului un plus de estetica.

Galfurile din lemn pentru ferestre maximizeaza spatiul pentru flori si decoratii de interior si de exterior si dau cladirilor un plus de personalitate si stil. Merita montate pentru ca:

⮞ Sunt realizate din materiale compacte si dure care nu se curbeaza sau deformeaza in timp;

⮞ Arata foarte bine si completeaza orice design ambiental si interior cu detalii naturale si elegante;

⮞ Nu vor trece neobservate si dau un plus de valoare cladirilor.

Pret pentru glafuri din lemn pentru ferestre

Daca sunteti interesat de un calcul de pret pentru glafurile din lemn pentru ferestre, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe email pentru a ne furniza informatiile necesare. Costurile se calculeaza in functie de dimensiuni, de finisaje, culori, grosimi si specificatii.

Ne puteti contacta cu incredere pentru orice model de glafuri din lemn pentru ferestre de interior sau de exterior.

Avem experienta si dotarile necesare pentru a onora cu profesionalism orice tip de lucrare.