Tamplarie din lemn – aluminiu

O alegere pe viata pentru o tamplarie rezistenta si eleganta

Sunt mai mult de doua decenii de cand onoram cu pasiune comenzile diverse de tamplarie din lemn aluminiu. Stim ca lemnul poate fi modelat si supus cu eleganta cerintelor legate de estetica, astfel incat ferestrele si usile de interior sau de exterior sa se armonizeze perfect cu arhitectura si designul deja existente.

Putem realiza orice model doresti de tamplarie din lemn aluminiu, de la cele mai simple la cele mai complexe. Suntem siguri ca vom reusa sa obtinem exact formele dorite si, in cazurile speciale, chiar apelam la designeri de prestigiu.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari din lemn – aluminiu, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Tamplarie din lemn aluminiu

Tamplarile din lemn – aluminiu

Tamplarie din lemn aluminiu

Tamplarile din lemn – aluminiu

Tamplarie din lemn aluminiu

Tamplarile din lemn – aluminiu

Ferestre din lemn-aluminiu

Tamplarie din lemn aluminiu - beneficii

Tamplaria din lemn imbracat in aluminiu rezuista mai bine in timp, nus e curbeaza sub actiunea factorilor externi si este foarte rezistenta si durabila. Iata ce beneficii aveti daca veti apela la aceasta solutie:

⮞ Va creste siguranta locuintelor. Usile si ferestrele din lemn aluminiu, impreuna cu feroneria solida pe care o folosim, asigura o protectie sporita locuintei.

⮞ Sunt materiale biocompatibile, naturale, care nu prezinta riscuri pentru sanatate.

⮞ Vei beneficia de protectie sporita impotriva zgomotului. Tamplaria din lemn aluminiu are un indice de izolare acustica de pana la 40dB.

⮞ Intrucat nu faciliteaza transferul termic cu exteriorului, aceasta tamplarie creste eficienta energetica a locuintelor.

⮞ Tamplaria din lemn aluminiu nu se dilata si nici nu produce condens.

⮞ Pentru ca materialele folosite se pot modela intr-o varietate de design-uri de la cele clasice la cele moderne, aceasta tamplarie este unica, decorativa, are un aspect natural si aduce o nota de distinctie locuintei.

Aveti nevoie de tamplarie din lemn - aluminiu?

Producator tamplarie din lemn aluminiu - iata ce ne recomanda ca fiind partenerul perfect pentru dumneavoastra!

Producem tamplarie din lemn aluminiu de peste doua decenii, timp in care ne-am perfectionat continuu si am onorat si castiga increderea multor clienti. Iata ce ne recomanda ca fiind partenerul ideal pentru dumneavoastra:

⮞ Indiferent daca este vorba despre ferestre sau usi din lemn aluminiu, avem abilitatea de a crea tamplaria care sa se integreze perfect in spatiul dorit.

⮞ Suntem orientati constant catre cerintele pietei si urmarim satisfacerea cerintelor clientilor in conformitate cu standardele energetice in vigoare, respectand normele de siguranta si de calitate.

⮞ Alegem materialele cele mai potrivite pentru producerea tamplariei de lemn aluminiu de calitate.

⮞ Finisajele aplicate sunt in conformitate cu cerintele clientilor si, uneori, cu cele ale Comisiei pentru Protectia Monumentelor Istorice si a Comisiilor de Arte Frumoase.

⮞ Pasiune si experienta ne ajuta ca tamplaria din lemn aluminiu pe care o realizam se supune cu eleganta cerintelor de design si arhitectura. Astfel, ne putem adapta la toate stilurile de design ambiental si de interior, de la cele simple, la cele mai sofisticate.

⮞ Acordam atenție deosebita promovarii modelelor de tamplarie din lemn aluminiu si colaboram cu designeri de prestigiu.

⮞ In procesul de fabricare a tamplariei din lemn aluminiu, imbinam armonios tendintele de ultima ora cu traditia de sute de ani.

Tamplarie din lemn aluminiu

Tamplarile din lemn – aluminiu pentru locuinte

Tamplarie din lemn aluminiu

Tamplarile din lemn – aluminiu terase

Tamplarie din lemn aluminiu

Tamplarile din lemn – aluminiu

Ferestre lemn aluminiu

Ferestrele din lemn aluminiu DORAFORT sunt realizate din lemn triplu stratificat, imbinat sau neimbinat in lungime. Acesta este impregnat si finisat pe baza de apa in patru straturi si echipat cu lacrimare din aluminiu pe toc si pe cercevea cu doua randuri de garnituri siliconice sau din EPDM.

De asemenea, ferestrele din lemn aluminiu sunt echipate cu sisteme de feronerie cu microventilatie si mecanisme care previn actionarea inadecvata. Au geam termopan cu doua sau trai straturi de sticla cu o grosime de 3.4 cm pentru profil de 6.8 cm, 4.2 cm pentru profil de 7.8 cms I 5.6 cm pentru profile de 9.2 cm. Geamul este format din sticla float 4 si low-e, combinatie care faciliteaza izolatia termica Ug = 1.1 – 0.56 W / m2K. Mai mentionam ca izolarea dintre geam si rama de lemn se realizeaza cu silicon.

Tamplarie lemn aluminiu usi

Daca vreti sa contezi pe rezistenta, durabilitate, siguranta locuintei, bio-compatibilitate, protectie impotriva zgomotului, eficienta energetica si un design deosebit, trebuie sa luati in considerare tamplaria lemn aluminiu pentru usi. Indiferent daca este vorba despre usi de exterior, de interior, glisante, batante (tip cowboi) sau armonice, la noi puteti gasi exact solutia de care ai nevoie.

Intrucat permit deschiderea in intregime a spatiului in sezonul cald, tamplaria lemn aluminiu armonica sau culisanta pentru usi este ideala pentru proiecte mari cum ar fi terasele, piscinele, gradinile de iarna, etc.

Aveti nevoie de tamplarie din lemn - aluminiu?

Ferestre aluminiu lemn stratificat

Ferestrele din aluminiu lemn stratificat realizate de DORAFORT au la baza lemnul triplu stratificat placat cu rame de aluminiu sudate sau imbinate mecani pe exterior.

Aceste ferestre asigura performante mari in eficienta energetica si, totodata, ofera un grad ridicat de izolare termica si fonica, motiv pentru care sunt alegerea perfecta pentru casele pasive.

Tamplarie lemn aluminiu pret

Pretul pentru tamplaria din lemn aluminiu se va calcula in functie de lucrare, dimensiuni, materiale, cerinte estetice sau de design, mecanism de functionare si feronerie si multe alte detalii.

De aceea, daca aveti in vedere o astfel de lucrare si vreti un calcul de pret, va trebui sa ne contactati, telefonic sau pe email, si sa ne furnizati toate datele. Calculul de pret pentru tamplarie lemn aluminiu este gratuit si va fi gata in cel mai scurt timp!

Daca sunteti interesati de tamplarile din lemn – aluminiu, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Apelati la noi pentru tamplarie lemn aluminiu creata sa reziste o viata!

Tamplaria in lemn aluminiu este o alegere pe care o faceti pentru toata viata si care, in timp, va va aduce numeroase beneficii. Aflati mai multe detalii sunand la unul dintre numerele 0748 103 054 / 0359 800 069. De asemnea, ne puteti scrie si la adresa de email office@dorafort.ro sau folosind formularul de contact – unul dintre reprezentantii nostri va va raspunde in cel mai scurt timp.