Amenajari interioare garnise din lemn

Prezente deseori la cladirile istorice sau cu valoare de patrimoniu, amenajarile interioare si garnisele din lemn pot fi si solutii moderne pentru resedinte si spatii de birouri.

Avem un palmares bogat si diversificat de astfel de lucrari si ne bazam pe tehnologii si solutii de ultima generatie, dar si pe experienta in modelarea cu noblete a lemnului.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Digital image

Amenajari interioare garnise din lemn

dorafort-amenajari-interioare-decor-din-lemn-025

Amenajari interioare garnise din lemn

dorafort-amenajari-interioare-decor-din-lemn-029

Amenajari interioare garnise din lemn

Amenajari interioare garnise din lemn - de ce sa le luati in considerare

Garnisele din lemn dau noblete si eleganta spatiilor interioare si merita luate in considerare pentru orice tip de cladire. Sunt solutii elegante si pline de stil pentru a decora ferestrele cu perdele si draperii si nu vor trece neobservate. 

Iata de ce merita sa le luati in considerare:

⮞ Sunt durabile si rezistente in timp si isi pastreaza aspectul impecabil pentru zeci de ani;

⮞ Se integreaza perfect in orice tip de decor si stil si pun in valoare frumusetea lemnului, dar si a draperiilor si perdelelor de la ferestre;

⮞ Sunt solutii ideale pentru orice camera si, pentru ca nu se curbeaza si deformeaza, pot sustine in deplina siguranta chiar si cele mai grele tesaturi si draperii;

⮞ Amenajarile interioare si garnisele din lemn se pot realiza in diverse modele, culori si finisaje, astfel inca sa gasiti exact ceea ce va trebuie.

Aveti nevoie de amenajari interioare garnise din lemn?

Amenajari interioare garnise din lemn pentru orice stil si design de interior

Dupa mai bine de doua decenii de experienta in prelucrarea si realizarea amenajarilor interioare si a garniselor din lemn avem abilitatea de a realiza orice model dorit. Pentru casele cu vechime apreciabila unde sunt necesare garnise cu un anumit aspect, putem realiza reproduceri aproape fidele ale modelelor originale. oricat ar fi de sofisticate detaliile.  

Tehnicile avansate de prelucrare si realizare a amenajarilor interioare si a garniselor din lemn ne permit sa onoram cu profesionalism lucrari variate, perfect adaptate cerintelor de stil si design. Acestea nu trec niciodata neobservate si se remarca prin finetea detaliilor si a finisajelor carora le acordam atentie maxima.

Amenajari interioare garnise din lemn pentru cladiri istorice

Pentru a putea reda cat mai fidel amenajarile interioare si garnisele din lemn pentru cladirile istorice sau cu valoarea de patrimoniu, alegem materialele cu atentie maxima. Astfel, putem valorifica la maximum frumusetea naturala a lemnelor si a finisajelor suprafetelor, pastrand autenticitatea pieselor.

Folosim esente de lemn de duritate si esente diferite precum cele de stejar, molid, pin, larice, frasin dar si esente exotice precum cele de meranti, eucalipt sapele,merbau,afzelia(dusie).In plus, in urma procesului de stratificare, eliminam toate nodurile si toate denivelarile caracteristice lemnului natural. Astfel, obtinem suprafete perfect finisate care ne permit realizarea amenajarilor interioare si a garniselor din lemn cu detalii minutioase si de mare finete.

Digital image

Amenajari interioare garnise din lemn

dorafort-amenajari-interioare-decor-din-lemn-025

Amenajari interioare garnise din lemn

dorafort-amenajari-interioare-decor-din-lemn-029

Amenajari interioare garnise din lemn

Aveti nevoie de amenajari interioare garnise din lemn?

Pret amenajari interioare garnise din lemn

Daca sunteti interesat de un calcul de pret pentru amenajari interioare si garnise din lemn, va rugam sa ne contactati pentru a ne furniza informatiile necesare. Acesta nu va costa nimic si se calculeaza pentru fiecare lucrare in functie de materiale, finisaje, culori, dimensiuni si detalii speciale. Dupa ce ne-ati furnizat toate detaliile, in cel mai scurt timp vom calcula pretul si vom reveni cu raspunsul pe care il asteptati.