Accesorii usi – secretul tamplariei durabile

Solutia perfecta pentru eleganta usilor exterioare din locuinte proprii sau pentru diferite tipuri de institutii

Dupa mai bine de doua decenii de activitate in domeniul tamplariei de interior si de exterior stim cat de importanta este calitatea accesoriilor pentru usi. Ne asiguram ca integritatea si siguranta produselor nu va fi compromisa in timp si ca usile produse de noi vor ramane perfect functionale pentru zeci de ani.

De aceea, in toate lucrarile pe care le realizam, urmarim sa folosim pentru toate modelele de usi realizate (usi de interior, de exterior, de bucatarie, de gradini de iarna, etc) doar accesorii usi de calitate superioara.

Daca sunteti interesati de accesorii pentru usi, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

door_accessory

Accesorii pentru usi

WIEN antik hosszúcímes kilincs

Accesorii pentru usi

Accesorii usi

Accesorii pentru usi din lemn

Vezi galeria de imagini

Accesorii usi – clante – balamale

Accesorii usi - de ce sunt importante

Chiar daca sunt realizate din materiale durabile, rezistente si care fac fata mediului fara probleme, fara accesorii usi de calitate, produsele ar avea mult de suferit in timp, pierzand din calitate si functionalitate. Sisteme batante, de inchidere, de culisare, de rabatare sau de incuiere de calitate superioara sunt secretul usilor realizate de noi. Oricat ar fi de bine realizata o usa, fara accesoriile potrivite, lucrarea poate fi un esec total!

 

Iata de ce sunt atat de importante aceste accesorii pentru usi:

⮞Usile din lemn stratificat, cu sau fara geam, sunt destul de grele si este nevoie de balamale solide si de calitate pentru a le sustine fara probleme;

⮞ Usile culisante sau glisante ruleaza pe sine si sunt dotate cu roti. Acestea trebuie sa fie suficient de solide pentru a putea sustine greutatea usilor, dar si suficient de fiabile si versatile pentru ca usile sa ruleze cat mai usor. De aceea, un sistem de accesorii usi culisante de calitate este critic pentru calitatea produsului final.

Usile batante de tip cowboy arata excelent, dar necesita un sistem de balamale de calitate superioare care sa faca fata cu succes functionarii;

⮞ Usile de intrare sau de exterior sunt usi solide si care trebuie sa asigure un grad crescut de securitate. De aceea, pentru acestea, sunt necesare accesorii usi cat mai durabile si mai de calitate.

⮞ Cand vine vorba despre accesorii usi pentru garaj, functionalitatea perfecta si a mecanismului de inchidere si deschidere si capacitatea de a sustine greutatea usilor sunt critice.

⮞ Daca sunt reglate si intretinute corect, accesoriile pentru usi de calitate isi vor face treaba multi ani, fara a pune in pericol functionalitate usii si siguranta oamenilor si a cladirilor.

Aveti nevoie de accesorii pentru usi?

Accesorii usi - noi stim cat de importane sunt! Iata de ce merita sa apelati la noi!

Avem o experienta de peste 22 de ani si numeroase proiecte la activ, iar aceste lucruri ne recomanda ca fiind partenerul ideal pentru dumneavoastra! Putem da viata lucrarilor diversificate, atat pentru resedinte, cat si pentru spatii comerciale, cladiri istorice sau de patrimoniu. Secretul lucrarilor noastre consta in utilizare de accesorii usi de cea mai buna calitate si in abilitatea de a le folosi adecvat in functie de proiect si de necesitati.

 

Iata de ce merita sa apelati la noi:

Prin lucrarile noastre urmarim sa punem in evidenta frumusetea si durabilitatea lemnului si sa cream confortul dorit. De aceea, acordam atentie la detalii si alegem accesorii usi de cea mai buna calitate.

Stim ca prima impresie nu se uita nicioadata si ca o intrare deosebita intr-o locuinta sau intr-un sediu de firma aduce eleganta si nobletete spatiului si va ramane adanc intiparit in mintea vizitatorilor. La toate acestea stim cat de mult contribuie accesoriile pentru usi perfect functionale, solide si rezistente care sa sporeasca manevrabilitatea si siguranta.

⮞ Primele noastre produse au fost realizate in 1997 si, de atunci si pana in prezent, am adus imbunatatiri semnificative in tehnologia folosita si am dobandit experienta necesara pentru a alege acele accesorii perfecte pentru fiecare lucrare.

⮞ Managementul nostru este orientat catre cerintele pietei si, totodata, vizeaza satisfacerea deplina ale solicitarilor clientilor. De aceea, folosim accesorii pentru usi care sunt in conformitate cu standardele nationale si care respecta normele de siguranta si de calitate.

Accesorii usi

Accesorii usi

DIANA patinás réz-porcelán rozettás kilincs

Accesorii usi

dorafort-tamplarie3

Accesorii usi glisante

Accesorii usi garaj

Intrucat sunt rezistente si durabile, usile de garaj din lemn stratificat sunt din ce in ce mai solicitate, iar secretul consta in selectarea cu atentie a accesoriilor pentru usi garaj. Aceste usi asigura foarte bine un garaj, dar, pentru a fi bine sustinute si usor de manevrat, necesita sisteme performante si accesorii usi de calitate care sa faca fata cu succes utilizarii si uzurii.

Accesorii usi glisante dressing

Usile glisante de tip dressing necesita accesorii speciale. Acestea sunt apreciate pentru faptul ca dau un plus de eleganta spatiului, dar si pentru ca sunt durabile si usor de rulat. Creeaza un ambient unic si armonios care se va integra perfect in designul existent.

Aveti nevoie de accesorii pentru usi?

Accesorii usi glisante

Usile glisante sau culisante si cele armonice sau pliabile pe care le producem sunt echipate cu accesorii usi de calitate. Acestea pot fi sisteme de culisare care faciliteaza diverse moduri de glisare, percum cele oscilo (pentru culisare cu iesire din plan) sau Hebe Schiebe (culisare in plan paralel cu ridicare).

Usile armonice din lemn ne permit realizarea proiectelor mari cum ar fi piscinele, terasele, gradinile de iarna sau wintergarden-urile. La acestea sunt necesare accesorii pentru usi pliabile care sa faciliteze in sezonul cald deschiderea in intregime si cat mai facila a spatiilor. 

Daca sunteti interesati de accesorii pentru usi, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Accesorii usi termopan

Usile din lemn cu termopan aduc o nota de distinctie locuintelor si spatiilor comerciale. Lemnul, pe langa aspectul unic, ofera posibilitati diversificate de modelare si design si este disponibil in culori variate. De asemenea, se pot folosi vopsele netoxice pe baza de apa care redau aspectul natural, modern sau clasic al usilor. 

Toate acestea, insa, fara accesorii usi termopan rezistente, durabile si de calitate, nu si-ar atinge adevaratul potential. De aceea, cand vine vorba de usile din lemn cu geam termopan, alegem cu atentie feroneria si accesoriile.

Contactati-ne pentru a afla mai multe informatii despre accesorii usi!

Daca aveti nevoie de informatii suplimentare in legatura accesoriile pentru usi, ne puteti suna unul dintre numerele 0748 103 054 / 0359 800 069 . De asemenea, daca preferati sa na scrieti, ne puteti trimite un mesaj la adresa de email office@dorafort.ro – unul dintre reprezentantii nostri va va raspunde in cel mai scurt timp.