Ferestre din lemn pentru monumente de cult

Suntem o societate cu experienta in realizarea ferestrelor din lemn pentru monumente de cult. Acordam atentie deosebita promovarii modelelor noi si colaboram cu designeri de prestigiu. Avem un portofoliu bogat si diversificat de lucrari si pana in prezent, am onorat increderea clientilor nostri realizand ferestre de calitate care se intregreaza perfect in design si arhitectura.

Acordam atentie maxima detaliilor si metodelor de prelucrare a materialelor, astfel incat ferestrele din lemn pentru monumentele de cult pe care le realizam sa faca fata cat mai bine conditiilor de mediu si sa fie cat mai durabile.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari exterioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Ferestre din lemn pentru monumente de cult

Ferestre din lemn pentru monumente de cult

Ferestre din lemn pentru monumente de cult

Vezi galeria de imagini

Materiale folosite pentru ferestre din lemn pentru monumente de cult

Procesul de fabricatie pentru ferestrele din lemn pentru monumentele de cult imbina armonios tendintele de ultima ora cu traditiile de sute de ani. Materialele pe care le folosim pentru realizarea ferestrelor din lemn pentru monumentele de cult sunt disponibile intr-o gama variata de culori, texturi si finisaje. Astfel, ne putem adapta tuturor cerintelor de stil, arhitectura si design ambiental sau de interior si putem realiza atat lucrari simple, cat si lucrari de complexitate ridicata.

Folosim tehnica de stratificare a lemnului din specii diferite de lemn si de o calitate superioara in vederea obtinerii profilelor compacte si durabile, care nu se curbeaza si au suprafete perfect netede si finisaje impecabile.

Aveti nevoie de ferestre din lemn pentru monumente de cult?

Ferestre din lemn pentru monumente de cult in modele variate

Ferestrele din lemn stratificat pentru monumentele de cult se pot personaliza in functie de proiect cu vitralii si decoratii iconice. Materialul cu care lucram ne ofera o libertate mare de creatie si ne permite sa realizam chiar si cele mai sofisticate si complexe modele.

Acolo unde este necesar sa cream modele noi, apelam la designeri de prestigiu si daca este vorba despre monumente de cult, de patrimoniu, vom tine cont de cerintele Comisiilor de Arte Frumoase si a celei de Protectie a Monumentelor Istorice. Pentru ca lemnul stratificat nu se dilata, nu se deformeaza si nici nu produce condens, ferestrele realizate sunt stabile si sigure, indiferent de anotimp.

Ferestre din lemn pentru monumente de cult

Ferestre din lemn pentru monumente de cult

Ferestre din lemn pentru monumente de cult

Ferestre monument de cult cu vitralii si actionarea electrica de la distanta

Ferestre din lemn monumente de cult - lucrari durabile

Tehnica de stratificare a lemnului ne permite sa realizam ferestre din lemn pentru monumente de cult cu un aspect elegant si care se integreaza perfect in cerintele de stil, arhitectura si design. Totodata, sunt produse durabile care fac fata foarte bine trecerii timpului, pastrandu-si aspetul impecabil pentru perioade indelungate.

Lucram cu de lemn din diferite specii si cu densitate diferita: stejar, molid, pin, larice, frasin dar si esente exotice: meranti, eucalipt,sapele,merbau, afzelia (dusie), disponibile intr-o gama variata de culori si finisaje. Putem realiza ferestre din lemn pentru monumente de cult cu deschidere obisnuita, cu basculare, cu oberlicht, cu geometrii speciale si forme rotunde sau cu arcade, glisate sau cu vitralii.

Ferestre din lemn pentru monumente de cult - pret

Indniferent de complexitatea lucrarii, acordam atentie maxima la alegerea materialelor si a accesoriilor, astfel incat sa putem garanta siguranta si frumusetea ferestrelor din lemn pentru monumente de cult si un pret rezonabil.

Costul pentru aceste ferestre se calculeaza in functie de cerinte, dimensiuni, materiale si specificatii si ofera un raport atractiv fata de calitate si durabilitate.