Usi interioare din lemn stratificat

Usile interioare din lemn stratificat pe care le realizam vor aduce un plus de eleganta si rafinament spatiilor, completand designul intr-un mod armonios care nu va trece neobservat. Acestea pot fi cu deschidere simpla, glisante, armonice sau batante, simple, duble, vitrate sau cu arcade.

De asemenea, le putem realiza intr-o paleta diversificata de modele, culori si finisaje si, de fiecare data, se vor incadra perfect in spatiul dorit creand un ambient armonios, unic si placut.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari interioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

dorafort-usi-din-lemn-culisante-glisante-pentru-interior-016

Usi interioare din lemn stratificat glisante

IMG_0568

Usi interioare din lemn stratificat

WhatsApp Image 2022-05-09 at 17.16.14

Usi interioare din lemn stratificat armonica

Vezi galeria de imagini

Usi interioare din lemn stratificat beneficii si avantaje

Tehnica utilizata pentru prelucrarea materialelor ne permite sa realizam usi interioare din lemn stratificat elegante si durabile. Pe langa rolul decorativ pe care il au, aceste usi vin cu cateva avantaje considerabile care merita mentionate:

⮞ Nu se deformeaza si rezista foarte bine in timp, pastrandu-si perfect fuctionalitatea si aspectul impecabil;

⮞ Materialele utilizate sunt 100% ecologice si respirabile si previn condensul;

Sunt usi care asigura un nivel crescut de izolare fonica si termica si cresc valoarea cladirilor;

⮞ Materialele faciliteaza realizarea oricarui model, oricat de simple sau de complexe ar fi cerintele.

Aveti nevoie de usi interioare din lemn stratificat?

Usi interioare din lemn stratificat vitrate

Prin procesul de stratificare se obtin suprafete perfect plane care permit finisaje impecabile. Acest lucru este un plus pentru modelele de usi interioare din lemn stratificate vitrate specifice unor institutii de cult sau cladiri cu valoare istorica sau de patrimoniu.

Straturile sunt realizate din esente de lemn cu duritate diferita cum ar fi stejarul, molidul, pinul, laricele, frasinul, teiul sau esente exotice ca cele de meranti, eucalipt sau tec. Acest lucru face ca materialele sa fie compacte, sigure si sa nu se curbez si ne permite sa le folosim fara probleme la usile interioare din lemn stratificat vitrate care pot fi mai grele decat alte modele.

dorafort-usi-interioare-din-lemn-vitrate-007

Usi interioare din lemn stratificat cu arcada

dorafort-usi-interioare-din-lemn-vitrate-008

Usi interioare din lemn stratificat vitrate

WhatsApp Image 2022-05-09 at 17.37.28

Usi interioare din lemn stratificat batante

Usi interioare din lemn stratificat cu arcada

In procesul de fabricatie a usilor interioare din lemn stratificat cu arcada imbinăm armonios tendintele de ultima ora cu traditiile de sute de ani. Astfel, putem garanta clientilor nostri produse durabile si de calitate care vor acoperi perfect nevoile si necesitatile.

DORAFORT a evoluat continuu, astfel incat, in prezent, ne putem adapta la toate stilurile de design de interior, oricat de simple sau de complexe ar fi specificatiile si cerintele. Usile interioare din lemn stratificat cu arcada sunt disponibile intr-o gama diversificata de modele, finisaje si culori si le putem realiza chiar si pentru cladiri cu valoare istorica.

Aveti nevoie de usi interioare din lemn stratificat?

Daca sunteti interesati de usi interioare din lemn stratificat, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Usi interioare din lemn stratificat pentru orice spatiu

La DORAFORT punem in evidenta durabilitatea si frumusetea lemnului natural pentru a putea aduce natura in spatiile de interior. Avem un palmares diversificat de lucrari realizate atat pentru resedinte, cat si pentru hoteluri si unitati de cazare, spatii comerciale si de birouri, cladiri istorice sau cu valoare de patrimoniu.

Usi interioare din lemn stratificat pret

Pretul pentru usile interioare din lemn stratificat se calculeaza corect in functie de dimensiuni, finisaje, materiale, culori si specificatii de design. Daca sunteti interesat de un calcul de pret pentru usi interioare din lemn stratificat, nu ezitati sa ne sunati sau sa ne trimiteti un email!