Ferestre din lemn in lucarne

Daca aveti un pod functional, puteti lua in considerare montarea unei ferestre din lemn in lucarna. Aceasta este o fereastra verticala montata in acoperis care permite aerisirea, iluminarea si amenajarea adecvata a acestor zone. 

Este o alegere care eficientizeaza utilizarea podurilor si confera caselor un design special si atractiv. Vreti mai multa lumina, caldura sau aer in pod si, eventual sa amenajati aici o camera, o baie sau un loc de relaxare? Ferestrele din lemn in lucarne sunt o alegere inspirata!

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari exterioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Ferestre din lemn in lucarne

Ferestre din lemn in lucarne

Ferestre din lemn in lucarne

Ferestre din lemn in lucarne

Ferestre din lemn in lucarne

Ferestre din lemn in lucarne

Vezi galeria de imagini

Ferestre din lemn in lucarne - de ce sa le luati in considerare

Specifice arhitecturii nordice, ferestrele din lemn in lucarne sunt ideale pentru acoperisurile de tip mansarda. Acestea pot inlocui cu succes iluminatoarele in acoperis. Pentru ca sunt montate pe verticala intr-un spatiu special creat care le protejeaza, sunt putin expuse la intemperii si accidente cum ar fi cele cauzate de caderea crengilor pe acoperis.  

Merita sa le luati in considerare pentru a ilumina si aerisi adecvat podurile care pot deveni astfel functionale si utilizabile. Creeaza un ambient placut, dau valoarea cladirilor si se pot realiza in orice varianta astfel incat sa se incadreze cat mai bine in designul ambiental. De asemenea, sunt solutii etanse care va pot ajuta cu eficientizarea energetica si care cresc siguranta si securitatea caselor.

Aveti nevoie de ferestre din lemn in lucarne?

Ferestre din lemn in lucarne - o solutie pentru a va apropia mai mult de natura

Ferestrele din lemn in lucarne sunt usor de curatat si de intretinut, reduc zona de pereti inclinati din pod, completeaza arhitectura si designul cu un aer aristocratic si un plus de stil si eleganta si in anumite situatii, faciliteaza perspectiva catre peisaje superbe. Datorita lemnului stratificat care are un aspect natural si a faptului ca permit intrarea luminii soarelui si a aerului, aceste ferestre sunt o idee minunata pentru a va apropia mai mult de natura.

Ferestre din lemn in lucarne

Ferestre din lemn in lucarne

Ferestre din lemn in lucarne

Ferestre din lemn in lucarne

Ferestre din lemn in lucarne

Ferestre din lemn in lucarne

Aveti nevoie de ferestre din lemn in lucarne?

Ferestre din lemn in lucarne - tipuri

Ferestrele din lemn in lucarne pe care le realizam pot fi in varianta clasica intr-un canat, in doua sau chiar in trei canate, in functie de latimea lucarnei. Totodata, pot fi fixe sau cu sistem de deschidere.

Sunt solutia ideala pentru mansardele functionale unde nu se pot instala ferestre traditionale, dar se doreste un sistem de iluminare si ventilatie natural.

Avem un portofoliu bogat de astfel de lucrari si putem onora cu profesionalism orice cerinta, de la cele simple la cele complexe. De asemenea, putem reproduce aproape fidel ferestre din lemn in lucarne pentru cladiri istorice sau de patrimoniu si, daca este necesar, colaboram cu designeri de prestigiu.

Ferestre din lemn in lucarne - materiale

Pentru realizarea ferestrelor din lemn in lucarne folosim lemn triplustratificat si alegem esente cu duritate diferita: stejar, molid, pin, larice, frasin, dar si esente exotice: meranti, eucalipt, merbau,afzelia. Procesul de stratificare contribuie la eliminarea nodurilor si ofera suprafete perfect netede care ne permit finisajele de calitate si o rezistenta foarte buna pe toata durata utilizarii lor.

Ferestrele din lemn in lucarne sunt echipate cu sisteme de feronerie cu microventilatie si geam in doua sau trei straturi de sticla cu grosimi variate in functie de profil. Pentru ca folosim sticla float 4 si low-e, aceste ferestre asigura o izolatie termica superioara.

Pentru a obtine mai multe informatii sau un calcul de pret pentru ferestrele din lemn in lucarne ne puteti suna sau trimite un email. Suntem gata sa va oferim toate datele dorite si sa onoram cu profesionalism orice comanda!