Ferestre din lemn pentru hoteluri

Lemnul se poate supune cu eleganta tuturor cerintelor de stil, arhitectura si design de interior sau de exterior, dar acest lucru necesita experienta si pasiune. DORAFORT se poate adapta tuturor cerintelor si poate onora cu profesionalism modele variate de ferestre din lemn pentru hoteluri si unitati de cazare. 

Acordam atentie deosebita finisajelor si calitatii materialelor si, pentru ca ne dorim sa promovam modele noi, colaboram cu designeri de prestigiu. Suntem orientati in permanenta catre tendintele modei si ne dorim sa putem satisface solicitarile clientilor prin oferirea de solutii personalizate si in conformitate cu standardele nationale de siguranta si calitate.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari exterioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Ferestre din lemn pentru hoteluri

Ferestre din lemn pentru hoteluri

Ferestre din lemn pentru hoteluri

Ferestre din lemn pentru hoteluri

Ferestre din lemn pentru hoteluri

Ferestre din lemn pentru hoteluri

Vezi galeria de imagini

Ferestre din lemn pentru hoteluri - beneficii si avantaje

Lemnul triplustratificat pe care il folosim  poate fi  din diferite specii de lemn, cu diferite duritati, iar tehnica folosita confera materialului o durabilitate crescuta, pastreaza frumusetea naturala si faciliteaza finisajele impecabile. De aceea, ferestrele din lemn pentru hoteluri vin cu cateva beneficii:

⮞ Isi pastreaza forma impecabila si functionalitatea pentru perioade indelungata;

⮞ Nu se deformeaza si nici nu produc condens;

⮞ Asigura un grad ridicat de izolare fonica si termica si cresc siguranta spatiilor de cazare;

⮞ Se pot realiza in culori, modele si finisaje variate astfel inca sa fie perfect integrate in arhitectura, designul si stilul hotelului;

⮞ Dau valoare si eleganta spatiilor de cazare.

Aveti nevoie de ferestre din lemn pentru hoteluri?

Ferestre din lemn pentru hoteluri - detalii tehnice

Ferestrele din lemn stratificat sunt echipate cu sisteme de feronerie cu microventilatie si mecanisme de contra actionare gresita. De asemeena, au geam termopan cu doua sau trei straturi de sticla cu grosime variabila si in functie de profil. Sunt formate din sticla float 4 și low-e, combinatie care permite o izolatie termică Ug = 1,1 – 0,56 W/m2K. Izolarea dintre geam si rama de lemn se realizeaza cu silicon.

Pentru profilul de lemn stratificat  se foloseste lemn de diferite specii, acestea avand si duritati diferite precum stejar, molid, pin, larice, frasin, dar si esente exotice precum meranti, eucalipt, sapele, merbau, afzelia (dusie). Tehnica stratificarii confera ferestrelor din lemn pentru hoteluri eleganta si durabilitate,dar si posibilitatea de a realiza orice tip de model.

Ferestre din lemn pentru hoteluri

Ferestre din lemn pentru hoteluri

ferestre-din-lemn-pentru-hoteluri

Ferestre din lemn pentru hoteluri

Ferestre din lemn pentru hoteluri

Ferestre din lemn pentru hoteluri

Ferestre din lemn pentru hoteluri - modele variate

Avem un portofoliu bogat de ferestre din lemn pentru hoteluri si unitati de cazare si putem reproduce aproape fidel orice alt model. Am realizat ferestre cu deschidere armonica, cu oberlicht, cu deschidere obisnuita sau cu geometrii speciale precum cele rotunde sau cu arcade.

Sunt ferestre durabile care dau valoare hotelurilor si unitatilor de cazare, completeaza arhitectura si stilul cu eleganta si rafinament si cresc eficienta energetica a spatiilor. De asemena, pentru ca asigura o buna izolatie termica si fonica, sporesc nivelul de confort al persoanelor cazate.

Ferestre din lemn pentru hoteluri confortabile

Pentru ca acordam atentie maxima la detalii si finisaje si alegem materialele cu atentie in functie de necesitati si de proiect, ferestrele din lemn pentru hoteluri pe care le realizam sunt o investitie sigura si de durata. Dau valoare cladirilor la care sunt montate si sunt o alegere inspirata pentru orice unitate de cazare care doreste sa ofere turistilor conditii optime si confort maxim.

Daca doriti mai multe detalii sau un calcul de pret, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe email. Suntem gata sa va oferim toate informatiile dorite!