Obloane din lemn stratificat

Un plus de stil, intimitate si confort pentru orice fereastra a oricarei cladiri

Daca vreti sa oferiti casei sau intregii cladiri pe care o gestionati un plus de stil si sa va bucurati de mai mult confort, intimitate si eleganta, obloanele din lemn stratificat sunt printre cele mai recomandate solutii. 

Suntem o firma cu experienta a peste doua decenii in realizarea obloanelor din lemn cu deschidere batanta sau glisanta, dar si de role din lemn cu deschidere electrica sau mecanica. Putem onora cu profesionalism orice comanda, atat pentru persoane fizice cat si pentru diferite institutii si companii, de la cele simple la cele complexe.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari exterioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Obloane din lemn stratificat

Obloane din lemn stratificat pentru usi 

Obloane din lemn stratificat

Obloane din lemn stratificat ferestre

Obloane din lemn stratificat 

Vezi galeria de imagini

Obloane din lemn stratificat - beneficii

Indiferent de tipul de obloane din lemn stratificat pe care il alegeti, acestea vin cu cateva beneficii care merita mentionate:

⮞ Ofera un plus de intimitate si de confort persoanelor care se afla in interior;

⮞ Ofera control deplin asupra luminii care intra in incapere, la orice ora;

⮞ Arata excelent si dau un plus de mister si eleganta exteriorului cladirii sau casei;

⮞ Le puteti gasi in diverse modele, cu deschidere batanta sau glisanta, cu actionare electrica sau manuala;

⮞ Lemnul stratificat din care sunt realizate le confera unicitate, durabilitate si rezistenta prelungita la conditiile de mediu;

⮞ Datorita materialelor si a tehnologie de ultima ora, obloanele din lemn stratificat pot fi realizate in diverse modele, texturi, finisaje si culori. Practic, cand vine vorba despre aceste lucrari, nu exista limitari.

⮞ Pentru ca are o structura compacta, lemnul stratificat nu se deformeaza, motiv pentru care obloanele isi vor pastra forma impecabila mult in timp. Este unul dintre cele mai sigure, mai durabile si mai rezistente materiale care se pot folosi pentru obloane.

⮞ Intrucat respira, nu va face condens niciodata si se poate intretine usor pe viata;

⮞ De asemenea, permite creare de obloane din lemn stratificat unice si usor de personalizat dupa dorintele clientilor.

Aveti nevoie de obloane din lemn stratificat?

De ce sa apelati la noi pentru obloane din lemn stratificat

Suntem o firma din Remetea, judetul Bihor, cu o indelungata activitate de productie de obloane din lemn stratificat, personalizate. Activitatea noastra a inceput in 1997 si de atunci ne-am perfectionat continuu in acest tip de lucrari, onorand continuu increderea clientilor.( In prezent am dobandit) Beneficiem de profesionisti cu experienta necesara pentru a putea prelua orice lucrare si a crea obloane din lemn stratificat care sa se incadreze perfect in spatiul droit si sa satisfaca cerintele clientilor.

Iata ce ne recomanda ca fiind partenerul de care aveti nevoie pentru lucrarile voastre:

⮞ Avem la activ numeroase proiecte finalizate si toate ne recomanda ca fiind profesionisti in arta de a da viata lemnului si a-l folosi in diverse lucrari de amenajari exterioare sau interioare;

⮞ Oferim solutii unice, de la cele mai simple la cele mai sofisticate si daca este necesar, colaboram cu designeri de prestigiu.

⮞ Putem reproduce cu fidelitate orice tip de oblon din lemn stratificat si totodata, putem crea modele unice care sa se armonizeze perfect cu arhitectura, designul si spatiul in care vor fi montate.

⮞ Avem experienta necesara pentru a oferi consultanata in vederea alegerii esentelor de lemn potrivite pentru lucrare, in functie de cerinte, design, functionalitati si incadrare.

⮞ Finisajele aplicate sunt in conformitate deplina cu cerintele clientilor si acolo unde este necesar, si cu solicitarile comisiei de Protectie a Monumentelor Istorice si a Comisiilor de Arte Frumoase.

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Obloane din lemn stratificat pentru ferestre

Obloane din lemn stratificat 

Obloane din lemn stratificat pentru ferestre, montate in exterior

Daca vreti ca dupa o zi agitata sa va puteti retrage in linistea si racoarea casei, nimic nu este mai placut decat sa puteti trage obloanele sau roletele de la ferestre. Astfel, va veti putea bucura deplin de intimitate si relaxare.

In plus, obloanele din lemn stratificat de exterior sunt durabile, sigure si rezistente si dau un plus de stil si eleganta oricarui tip de incapere, chiar si pentru muzee sau diferite institutii. Sunt lucrari care se pot personaliza complet si care vor iesi in evidenta prin forme, texturi si culori, dar si prin naturalete si estetica.

Obloane din lemn stratificat pentru ferestre montate in interior

Tehnica de stratificare a lemnului de duritate variata ne permite sa obtinem un material compact care nu se deformeaza in timp, dar care este si bun izolator si nu creeaza condens. De aceea, alegand obloane din lemn stratificat de interior, aveti garantia ca le veti putea mari durata de viata. Usor de intretinut, acestea isi pastreaza forma impecabila si atrăgatoare pe toata durata vietii.

Pentru noi, toate comenzile sunt importante si cu cat sunt mai speciale, cu atat suntem mai motivati sa le onoram! Va asteptam cu o noua provocare!

Obloane din lemn stratificat – intretinere

Pentru a pastra calitatea produselor noastre pe toata durata lor, respectiv a obloanelor din lemn stratificat, va recomandam curatarea si improspatarea produselor noastre cu un kit special de curatare si intretinere.

Aveti nevoie de obloane din lemn stratificat?

Obloane din lemn cu lamele reglabile

Pentru a controla mai usor intensitatea luminii care intra pe fereastra, poti alege obloane din lemn cu lamele reglabile. Putem sa realizam lucrari variate si sa ne adaptam stilului de desing exterior sau interior, pentru a onora in totalitate necesitatile si dorintele clientilor.

Scopul nostru este de realiza exact obloanele pe care le doriti, astfel incat sa va bucurati de confort, dar si de frumusetea si durabilitatea lemnului stratificat. Totodata, vom acorda toata atentia necesara la detalii astfel incat obloanele din lemn cu lamele reglabile sa fie usor de utilizat si perfect functionale.

Obloane din lemn stratificat, pret

Pretul pentru obloanele din lemn stratificat difera in functie de dimensiuni, materiale, specificatii de design, sistem sau mecanism de rulare sau de glisare.

Contactati-ne pentru a discuta despre toate acestea caracterstici si a ne oferi toate informatiile de care avem nevoie, iar noi vom calcula gratuit pretul pentru obloanele din lemn stratificat pe care le doriti.

Daca sunteti interesati obloane din lemn stratificat pentru ferestre sau usi, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Vreti mai multe informatii despre obloane din lemn stratificat? Sunati -ne!

Lemnul stratificat este materialul ideal pentru amenajarile de exterior sau de interior, iar obloanele din lemn stratificat au devenit din ce in ce mai cautate! Daca vreti mai multe informatii si un calcul de pret, nu ezitati sa ne sunati la unul din numerele 0748 103 054 / 0359 800 069.

 De asemnea, ne puteti scrie si la adresa de email office@dorafort.ro sau folosind formularul de contact.

Noi aducem frumusetea si naturaletea lemnului in locuinta dumneavoastra, iar dumneavoastra  va veti bucura de intimitatea si confortul oferit de obloanele din lemn stratificat!