Tamplarie lemn 

O alegere pentru generatiile viitoare, tamplarile de calitate si rezistenta in timp

Suntem o companie cu experienta si iscusinta in modelarea si prelucrarea lemnului si putem sa cream forme unice care sa se integreze perfect in spatiul sau designul dorit. Tamplaria din lemn este facuta sa dureze cateva generatii, arata frumos si va da un plus de rafinament, eleganta si stil casei tale, ridicandu-i substantial valoarea.

Putem prelua fara probleme orice lucrare, de la cele simple la cele complexe si sofisticate si avem in palmares numeroase lucrari de tamplarie in lemn pentru istorice sau de patrimoniu.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Tamplarie lemn masiv

Tamplarie din lemn

Tamplarie lemn masiv

Tamplarie din lemn

Tamplarie lemn masiv

Tamplarie din lemn

Vezi galeria de imagini

Tamplarie lemn - de ce merita?

Chiar daca este o investitie initiala mai substantiala, tamplaria din lemn are o durata incredibila de viata si va rezista cateva generatii, pastrandu-si impecabil aspectul atractiv si functionalitatea. Face fata excelent la uzura zilnica si necesita intretinere minima, si, daca incepe sa dobandeasca patina timpului, se poate restaura sau refinisa fara probleme.

 

Iata de ce merita sa luati in considerare tamplaria din lemn atat pentru interior, cat si pentru exterior:

⮞ Este sustenabila si ofera beneficii energetice considerabile.

⮞ Va ofera posibilitatea de a aduce natura in casa ta si de a te bucura de amenajari care nu isi vor pierde farmecul, dimpotriva! Lemnul, in timp, dobandeste o patina atractiva.

⮞ Tamplaria din lemn este sigura, durabila si rezistenta in timp, fiind o alegere care iti poate aduce multe economii.

⮞ Cu tehnica adecvata, lemnul se poate prelucra in forme diverse, iar textura si culoarea unica vor da lucrarilor un plus de eleganta, stil si rafinament, motiv pentru care nu vor trece niciodata neobservate.

⮞ Structura interna este compacta, rezista in mediul natural fara sa sufere in timp schimbari majore ale proprietatilor fizice si chimice.

⮞ Lemnul respira permanent lucru care elimina riscul condensului pe profile.

⮞ Tamplaria din lemn se poate personaliza dupa dorinte si preferinte, imaginatia fiind singura care poate limita creatiile.

 

⮞ Este o tamplarie ecologica 100% care, cu intretinerea adecvata, poate rezista chiar si cateva sute de ani.

Aveti nevoie de tamplarie din lemn?

Apelati la noi pentru tamplarie lemn. Iata ce ne recomanda!

Tamplaria din lemn se evidentiaza de alte tipuri de tamplarii prin naturalete, fibre si culori unice si atragatoare, iar acum o puteti comanda si la noi. Iata ce ne recomanda ca fiind partenerul ideal pentru dumneavoastra:

⮞ Din 1997 si pana in prezent am dobandit experienta necesara pentru a putea pune in evidenta frumusetea si durabilitatea lemnului si a aduce confortul, eleganta si rafinamentul in locuinta ta.

⮞ Stim cat de importanta este prima impresie si, de aceea, urmarim ca tamplaria din lemn pe care o producem sa aduca noblete si eleganta spatiului interior sau exterior si sa creeze impresii placute.

⮞ Ne imbunatatim continuu tehnica si onoram cu profesionalism comenzi variate, de la usi si ferestre, pana la scari, balustrade, obloane sau plinte din lemn. Parctic, nu exista proiect care sa nu ne trezeasca interesul. Cu cat este mai sofisticat, cu atat provocarea este mai mare!

⮞ Pentru lucrarile speciale colaboram cu designeri de prestigiu.

⮞ Avem un portofoliu bogat de tamplarie in lemn pentru istorice sau de patrimoniu pentru care a trebuie sa respecte cerintele Comisiei de Arte Frumoase si a celor de Protectie a Monumentelor Istorice.

⮞ In procesul de fabricatie tamplarie lemn imbinam armonios tendintele de ultima ora cu traditiile de sute de ani si ne adaptam la toate stilurile de design de interior sau ambiental.

usi de exterior din lemn stratificat 153

Tamplarie din lemn pentru

Tamplarie lemn masiv

Tamplarie din lemn

Tamplarie lemn masiv

Tamplarie din lemn

Ferestre din lemn

Prin modelarea plina de iscusinta a lemnului, putem crea forme unice de ferestre care sa se integreze perfect in spatiul sau in designul dorit. In functie de proiect, folosim lemn de diferite esente cum ar fi stejarul, molidul, pinul, frasinul, laricele, dar si esente exotice precum meranti, eucalipt, sapeli, merbau,afzelia (dusie).

Ferestrele din lemn pe care le realizam sunt concepute sa dureze peste generatii, pastradu-si forma, functionalitatea si designul care le fac inconfundabile si ridica valoarea unei case.

Usi din lemn

Vesnic atragator si cu un aspect atemporal, lemnul este materialul ideal pentru amenajarile de interior si in special pentru usi. Intrucat este un material traditional cu o durata considerabila de viata, usile din lemn sunt facute sa dureze cateva generatii, fara a se deforma sau uza.

Robuste, elegante, cu un design natural si unic, usile din lemn sunt o investitie inteligenta pentru ca necesita intretinere minima si in timp, dobandesc o patina atemporala extrem de frumoasa. Mai mult, zgarieturile si urmele le pot conferi un plus de farmec si unicitate, nefiind necesare retusurile.

Aveti nevoie de tamplarie din lemn?

Amenjari interioare tamplarie lemn

Amenajarile interioare si tamplaria din lemn au valoare atat in prezent, cat si in viitor si sunt o investitie inteligenta pentru orice casa! La inceput vi se poate parea o cheltuiala mare, dar, daca veti tine cont de beneficiile pe care le aveti in timp, va vei schimba perspectiva.

Lemnul este un material valoros, durabil, usor de intretinut care, in timp, poate deveni si mai frumos, dobandind o patina greu de reprodus. Astfel, cu amenajari interioare si tamplarie din lemn, casa ta va arata intotdeauna extraordinar si va crea o prima impresie placuta. Cu intretinerea adecvata, aspectul frumos se pastreaza in timp si chiar devine din ce in ce mai atractiv.

Tamplarie lemn pret

Daca sunteti in cautarea unui design de top, atemporal si care sa isi pastreze frumuseta peste generatii, luati in considerare tamplaria in lemn si cereti un pret. Calculul acestuia se va realiza in functie de mai multi factori si avem nevoie de informatii cat mai detaliate.

Sunati-ne sau scrieti-ne pentru a obtine un pret pentru tamplaria in lemn de care aveti nevoie! Il vom calcula gratuit in cel mai scurt timp!

Daca sunteti interesati de tamplarie din lemn, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Oferiti valoare caselor si cladirilor cu tamplarie lemn!

Tamplaria din lemn este o alegere pe care o faceti pentru toata viata si care, in timp, va va aduce numeroase beneficii. Aflati mai multe detalii sunand la unul dintre numerele 0748 103 054 / 0359 800 069. De asemnea, ne puteti scrie si la adresa de email office@dorafort.ro sau folosind formularul de contact – unul dintre reprezentantii nostri va va raspunde in cel mai scurt timp.