Ferestre din lemn stratificat

O investitie pe viata in eficienta energetica a cladirilor, locuinte proprii sau diferite institutii si companii

Din 1997, cand am infiintat la Remetea prima linie de productie de profil stratificat, si pana in prezent, am onorat numeroase comenzi de ferestre de lemn stratificat.

Avem experienta si abilitatea de a crea acele forme unice care se vor integra perfect in spatiul dorit si numeroase proiecte care ne recomanda pentru a da viata proiectelor tale.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari exterioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Ferestre din lemn stratificat

Ferestre din lemn stratificat

WhatsApp Image 2022-03-29 at 12.59.42(7)

Ferestre curbate din lemn stratificat

Ferestre lemn stratificat - avantaje si beneficii

Daca sunteti in cautarea unor solutii care sa creasca eficienta energetica a casei sau a cladiriilor in general, sa se integreze perfect in designul ambiental si interior, trebuie sa luati in considerare ferestrele din lemn stratificat. Iata ce avantaje si beneficii va ofera acestea:

⮞ Sunt sigure, durabile si rezistente la conditiile de mediu;

⮞ Lemnul stratificat nu se curbeaza, nu se stramba si nici nu se incovoaie, fiind un material ideal pentru ferestre;

⮞ Ferestrele din lemn stratificat permit personalizarea in detaliu, detasandu-se de alte materiale prin naturalete, culoare si fibre estetice unice;
⮞ Intrucat materialul este compact, ferestrele din lemn stratificat rezista in mediul natural fara sa sufere schimbari majore in timp;

⮞ Lemnul stratificat respira permanent si nu va produce condens;

⮞ Materialul folosit permite creare de forme, texturi si culori unice in domeniul ferestrelor din lemn stratificat. Astfel, se pot crea formele rotunde sub raza de 30 cm care sunt nerealizabile pe alte sisteme de tamplarie.

⮞ Ferestrele din lemn stratificat se pot intretine pe viata, nu se dilata si au o stabilitate considerabila, indiferent de anotimp.

Aveti nevoie de ferestre din lemn stratificat?

Ferestre lemn stratificat - de ce sa le comandati la noi

Compania noastra este orientata permanent catre cerintele pietei si urmareste onorarea solicitarilor clientilor prin oferirea de ferestre din lemn stratificat unice care se integreaza perfect in spatiu dorit. Iata de ce merita sa le comandati la noi:

⮞ Oferim solutii personalizate in conformitate cu standardele in vigoare si care respecta normele de calitate si siguranta nationale;

⮞ Alegem cu atentie esentele de lemn potrivite pentru obtinerea unor ferestre de calitate.

⮞ Toate finisajele aplicate sunt in conformitate cu cerintele clientilor si, acolo unde este nevoie, cu cele ale Comisiei pentru Protectia Monumentelor Istorice si a Comisiei de Arte Frumoase.

⮞ Avem experienta si abilitatea de a realiza reproducerea aproape fidela a ferestrelor cu valoarea istorica sau de patrimoniu

⮞ Materialele folosite pentru ferestrele din lemn stratificat pe care le producem sunt alese si prelucrate cu grija pentru ca investitia sa fie una durabila si sa arate impecabil multi ani.

⮞ Stim ca lemnul se poate supune cu eleganta cerintelor de design si arhitectura si avem pasiunea si experienta necesare pentru a reusi acest lucru.

⮞ Putem realiza ferestre din lemn stratificat perfect adaptate la stilurile de design interior sau exterior, de la ele simple pana la cele mai complexe si mai sofisticate.

⮞ Acordam o atentie deosebita realizarii de noi modele de ferestre din lemn stratificat si colaboram cu designeri de prestigiu in acest sens.

Ferestre lemn stratificat

Ferestre din lemn stratificat

Ferestre lemn stratificat

Ferestre lemn stratificat DORAFORT

DORAFORT se adapteaza continuu la toate stilurile de design si produce ferestre din lemn stratificat intr-o gama diversificata de culori, modele si finisaje. Tehnica folosita la ferestrele din lemn stratificat DORAFORT aduce produselor un plus de eleganta si durabilitate.

Lemnul triplu stratificat se poate realiza din diferite esente, de duritate diferita, cum sunt cele de molid, pin, stejar, larice, frasin, dar se folosesc si esente exotice precum , meranti, eucalipt, sapeli, merbau, afzelia (dusie).

Cele mai importante avantaje ale acestei triple stratificari sunt obtinerea suprafetelor perfect netede si eliminarea riscului de curbare a lemnului.

Feronerie ferestre lemn stratificat

Ferestrele din lemn stratificat DORAFORT sunt echipate cu feronerie cu microventilatie si mecanisme care previn actionarea inadecvata.

Intretinuta si reglata adecvat, feroneria va rezista fara probleme in timp, fara a pune in pericol functionalitatea sau securitatea ferestrelor din lemn stratificat pe care le producem.

Ferestre lemn stratificat cu geam termopan

Ferestrele din lemn stratificat au geam termopan cu doua sau trei straturi de sticla care poate avea grosimea de 34 mm la profilele de 68 mm, 42 mm la profilele de 78 mm si 56 mm la profilele de 92 mm. De asemena, geamul de la ferestrele din lemn stratificat produse de noi au sticla float 4 si low-e, combinatie care permite o izolatie termica Ug = 1.1 -0.56 W / m2K. Izolarea dintre geam si rama de lemn se realizeaza cu silicon de calitate.

Aveti nevoie de ferestre din lemn stratificat?

Daca sunteti interesati de ferestre din lemn stratificat, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Ferestre lemn stratificat pret

Pretul pentru ferestrele din lemn stratificat se calculeaza personalizat pentru fiecare proiect. Acesta este conditionat de dimensiuni, de materiale, de specificatiile de design si de preferintele clientilor.

Puteti comanda ferestre din lemn stratificat cu forme diverse si unice care sa se integreze perfect in spatiul sau designul casei. Totodata, producem si ferestre din lemn stratificat pentru cladiri istorice, acestea fiind disponibile intr-o gama variata de modele, culori si finisaje. Este firesc ca pretul sa difere, in functie si de complexitatea lucrarii.

Pentru a afla un pret pentru ferestrele din lemn stratificat de care aveti nevoie, va rugam sa ne contactactati si sa ne furnizati toate informatiile. Astfel, noi vom fi in masura sa calculam costul total.

Ferestre lemn stratificat - contactati-ne pentru mai multe detalii!

Lemnul cu care lucram este ales si prelucrat cu grija pentru a te putea bucura timp indelungat de investitia facuta. Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre ferestre lemn stratificat, contactati-ne la unul dintre numerele 0748 103 054 / 0359 800 069. Sau, daca preferati sa comunicam in scris, ne putetii trimite un mesaj la adresa de email office@dorafort.ro – unul dintre reprezentantii nostri va va raspunde in cel mai scurt timp.

Vezi galeria de imagini

Ferestre din lemn
aluminiu

Ferestre curbate din lemn stratificat

Ferestre din lemn stratificat rotunde

Ferestre din lemn stratificat ghilotina

Ferestre din lemn stratificat gura de lup

Ferestre din lemn in
lucarne

Ferestre din lemn stratificat curbate

Ferestre din lemn pentru monumente de cult

Ferestre din lemn pentru hoteluri

Glafuri din lemn
pentru ferestre

Obloane din lemn stratificat pentru ferestre

Usi glisante din lemn si lemn stratificat

Ferestre din lemn pentru cladiri istorice