Usi de intrare din lemn si lemn stratificat

Prima impresie nu se uita niciodata iar o usa de intrare din lemn sau lemn stratificat va aduce un plus de noblete si eleganta spatiului si va ramane intiparita in amintirea vizitatorilor. Avem experienta si dotarile necesare pentru a putea pune in evidenta frumusetea si durabilitatea lemnului.

Astfel, putem realiza usi de intrare din lemn sau lemn stratificat sigure, rezistente la conditiile de mediu si care se integreaza perfect in arhitectura si designul ambiental si de interior.

Daca sunteti interesati de usi de intrare din lemn si lemn stratificat, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Usi de intrare din lemn si lemn stratificat

Usi de intrare din lemn cu geam

19_image_2

Usi de intrare din lemn stratificat vitrate

Amenajari exterioare din lemn

Usi exterioare din lemn si lemn stratificat

Vezi galeria de imagini

Usi de intrare din lemn si lemn stratificat - beneficii

Pe langa faptul ca arata foarte frumos si isi pastreaza aspectul impecabil pentru zeci de ani, usile de intrare din lemn si lemn stratificat ofera cateva beneficii care merita atentia dumneavoastra:

⮞ Ofera un nivel mare de izolare fonica si termica si sunt biocompatibile;

⮞ Se pot realiza in modele variante, modele si culori astfel incat sa se armonizeze perfect cu orice tip de arhitectura si design;

⮞ In cazul urilor de intrare din lemn si lemn stratificat cu geam folosim sticla de grosime adecvata pentru a creste securitatea;

⮞ Deoarece nu permit transferul termic cu exteriorul, usile de intrare din lemn stratificat cresc eficienta energetica a spatiului;

⮞ Intrucat materialele permit formele rotunde sub raza de 30 cm, se pot realiza usi de intrare din lemn si lemn stratificat cu arcade sau forme rotunjite.

Aveti nevoie de usi de intrare din lemn si lemn stratificat?

Usi de intrare din lemn si lemn stratificat DORAFORT

Experienta, dotarile tehnice si atentia la detalii ne permit sa realizam orice model de usi de intrare din lemn si lemn stratificat. Produsele pe care le realizam se remarca prin eleganta, durabilitate si modele unice care se vor integra perfect in spatiu dorit si vor crea un ambient unic si armonios.

Usile de intrare din lemn si lemn stratificat DORAFORT rezista foarte bine in timp, nu se curbeaza sub actiunea factorilor externi si pentru ca materialul ne permite, se pot realiza si cu arcade sau in forme curbate. Sunt usi care, datorita feroneriei solide, confera spatiului un nivel ridicat de securitate. 

Realizam modele variate de usi de intrare pentru locuinte, spatii comerciale, cladiri istorice sau de patrimoniu.

Usi de intrare din lemn si lemn stratificat pentru orice necesitate

In procesul de fabricare combinam armonios tendintele de ultima ora cu traditiile de sute de ani si putem oferi clientilor nostri garantia unei usi de intrare din lemn si lemn stratificat special conceputa pentru necesitatile lor. Ne putem adapta pentru toate stilurile de design ambiental si de interior si putem realiza cu profesionalism orice model, oricat ar fi de complexe cerintele.

Lucram cu material de  diferite esente lemnoase precum, stejar, pin, molid, frasin dar si cu esente exotice precum, eucalipt, metanti,sapele,merbau,afzelia(dusie)  Materialele folosite vin cu avantajul ca sunt mai sigure, mai durable si mai rezistente in timp.

Usi de intrare din lemn si lemn stratificat

Usi de intrare din lemn

Usi de intrare din lemn si lemn stratificat

Usi de intrare din lemn stratificat vitrate

Amenajari exterioare din lemn

Usi exterioare din lemn si lemn stratificat

Aveti nevoie de usi de intrare din lemn si lemn stratificat?

Pret usi de intrare lemn si lemn stratificat

Usile de intrare din lemn si lemn stratificat se pot personaliza exact asa cum va doriti. De aceea, pretul variaza de la o lucrare la alta, in functie de dimensiuni, materiale, culori, finisaje, design sau specificatii.

Calculul de pret, insa, nu va costa nimic si daca sunteti interesati de o astfel de usa de intrare, nu trebuie decat sa ne contactati si sa ne furnizati datele necesare. In cel mai scurt timp, noi vom reveni cu raspunsul pe care il asteptati.