Tamplarie lemn stratificat

Eficienta energetica pentru o viata pentru locuinta dumneavoastra

Daca sunteti in cautarea unei solutii de tamplarie durabila si eficienta energetica, la noi o veti gasi! Realizam lucrari diverse de tamplarie din lemn stratificat si onoram cu profesionalism atat comenzile simple, cat si pe cele mai complicate.

Indiferent daca este vorba despre usi de interior sau de exterior, ferestre, obloane fixe sau mobile, amenajari interioare sau exterioare, noi suntem gata sa acceptam provocarea dumneavoastra!

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari din lemn stratificat, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Tamplarie din lemn stratificat locuinte

Tamplarie lemn stratificat

Tamplarie din lemn stratificat exterior

Tamplarie lemn stratificat

Tamplarie din lemn stratificat

Tamplarie lemn stratificat - beneficii si avantaje

Lemnul stratificat este format prin suprapunerea si presarea a trei straturi de lemn natural intre care se aplica un adeziv special rezistent la apa. Tehnica aduce dupa sine durabilitatea lemnului natural, avand ca efect eliminarea curbarii naturale a lemnului intrucat curbarea individuale ale celor trei straturi de lemn se anuleaza reciproc.Pentru lemnul stratificat  se folosesc  esente de lemn cum ar fi, stejar, molid, pin, larice, frasin, dar si esente exotice: meranti, eucalipt, sapele, merbau, afzelia (dusie).

 

Am ales sa producem tamplarie din lemn stratificat pentru ca acesta este un material cu numeroase beneficii si avantaje:

⮞ Prin procesul de stratificare se elimina toate nodurile si toate denivelarile caracteristice lemnului natural, iar acet lucur ne permite sa obtinem suprafete netede si frumoase;

⮞ Este rezistent in timp la conditiile de mediu si, totodata, mai sigur si mai durabil;

⮞ Intrucat este un material compact elimina problemele care pot apare din cauza deformarii, curbarii sau incovoierii, iar acest lucru ne permite sa realizam orice tip de lucrare de tamplarie;

⮞ Se deosebeste de alte materiale prin naturalete, estetica unica a fibrelor si culoare;

⮞ Tamplaria din lemn stratificat respira permanent si nu creeaza condens pe profil, motiv pentru care este ideala pentru interior;

⮞ Este un material cu care se pot realiza forme rotunde sub raza de 30 cm, ceea ce este nerealizabil cu alte sisteme de tamplarie;

⮞ Lucrarile de tamplarie in lemn stratificat se pot personaliza dupa dorintele fiecarui client, iar libertatea de creatie nu are limite;

⮞ Lemnul stratificat este un material care se poate intretine pe viata fara a fi necesara revopsirea si este ecologic 100%;

⮞ Intrucat nu se dilata, acest material asigura stabilitate deplina sistemelor, indiferent de anotimp, motiv pentru care este recomandat in zonele cu variatii anuale mari de temperatura.

Aveti nevoie de tamplarie din lemn stratificat?

Cautati un producator tamplarie lemn stratificat? Iata de ce puteti alege sa colaborati cu noi!

⮞ Am infiintat prima linie de productie de tamplarie din lemn stratificat in 1997, in Remetea si, de atunci, ne-am prefectionat continuu.

⮞ Avem la activ un portofoliu bogat de lucrari prin care am onorat increderea clientilor si am descoperit noi metode de utilizare a lemnului stratificat.

⮞ Avem iscusinta de a modela materialul si de a produce tamplarie din lemn stratificat cu forme unice care sa se integreze perfect in spatiu dorit, indiferent daca este vorba despre ferestre, usi de interior sau de exterior, scari de lemn, balustrade sau foisoare de gradina;

⮞ Avem abilitatea de a ne adapta la toate stilurile de design ambiental si de interior si de a face fata oricaror cerinte, oricat ar fi de simple sau de sofisticate.

⮞ Experienta de peste 22 de ani ca producator de tamplarie lemn stratificat ne recomanda ca fiind alegeera potrivita pentru a da viata lucrarilor de arhitectura dorite, chiar si pentru cladiri istorice sau de patrimoniu.

⮞ Acolo unde este necesar lucram cu designeri de prestigiu si tinem cont de solicitarile Comisiilor de Protecție a Monumentelor Istorice si a Comisiilor de Arte Frumoase.

Tamplarie lemn stratificat

Tamplarie din lemn stratificat pentru exterior

Tamplarie lemn stratificat

Tamplarie din lemn stratificat pentru case

Tamplarie lemn stratificat

Tamplarie din lemn-aluminiu

Tamplarie lemn stratificat usi exterior

In procesul de fabricare a tamplariei din lemn stratificat si usi de exterior, DORAFORT imbina armonios tendintele de ultima ora cu traditiile de sute de ani. Astfel, putem oferi garantia unei usi special conceputa pentru a acoperi orice necesitate si dorinta de design.

Totodata, tamplaria din lemn stratificat pentru usi de exterior este disponibila intr-o gama foarte variata de modele, finisaje si culori. Sunt usi care nu se vor deforma in timp, usor de intretinut pentru a le pastra aspectul impecabil zeci de ani. Tehnica folosita ne permite sa le dam un plus de eleganta, durabilitate si rezistenta la mediu.

Tamplarie lemn stratificat cu geam tripan

Avem experienta si abilitatea de a modela cu iscusinta materialele si de a crea forme unice pentru tamplaria din lemn stratificat cu geam tripan. Acestea se vor incadra perfect in spatiul si in designul dorit, sunt durabile si au o mare eficienta energetica.

Tamplaria din lemn stratificat cu geam termopan este facuta sa dureze o viata si sa asigure tot confortul termic si izolatia fonica necesare pentru interiorul unei case. 

Totodata, aduce un plus de eleganta si durabilitate prin forme si modele unice care ofera un ambient armonios si unic din punct de vedere estetic.

Aveti nevoie de tamplarie din lemn stratificat?

Tamplarie lemn stratificat si aluminiu

DORAFORT este producator de tamplarie din lemn stratificat placat cu aluminiu. Se foloseste lemn triplu stratificat imbinat sau neimbinat in lungime, placat cu rame de aluminiu sudate sau imbinate mecanic pe exterior. Este o tamplarie cu performante mari in sistemele termoizolante care asigura o estetica deosebita, este rezistenta in timp si ofera un grad mare de izolare termica si fonica.

Tamplaria in lemn stratificat si aluminiu se regaseste la proiectele pentru ferestre, usi, gradini de iarna sau structuri wintergarden in diverse forme si modele. Ne permite sa mentinem structura arhitecturala si un design deosebit si sa onoram orice comanda.

Tamplarie lemn stratificat pret mp

Daca sunteti interesat de tamplaria din lemn stratificat si vreti sa stiti un pret pe mp, vom avea nevoie de cateva informatii cum ar fi tipul materialelor dorite, detalii despre lucrare, culori si multe altele.

Pentru un calcul de pret, pe care il vom realiza gratuit, va rugam sa ne sunati sau sa ne scrii si va vom spune exact de ce date avem nevoie.

Daca sunteti interesati de tamplarie din lemn strartificat, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Cereti mai multe informatii despre tamplaria din lemn stratificat!

Tamplaria din lemn stratificat este ecologica, durabila, unica atractiva si reprezinta alegerea ideala pentru casele pasive. Daca vreti mai multe detalii sau aveti intrebari nu ezitati sa ne sunati la unul din numerele 0748 103 054 / 0359 800 069. De asemnea, ne puteti scrie si la adresa de email office@dorafort.ro sau folosind formularul de contact.

Vezi galeria de imagini

Tamplarie din lemn
aluminiu

Tamplarie lemn
masiv

Tamplarie lemn stratificat
biserici

Tamplarie lemn stratificat casa/apartament

Tamplarie lemn stratificat sediu restaurant

Tamplarie lemn stratificat cladire patrimoniu

Tamplarie lemn stratificat hoteluri

Tamplarie lemn stratificat sediu firma

Amenajari interioare
din lemn

Amenajari exterioare
din lemn

Obloane din lemn
stratificat