Amenajari interioare plinta din lemn

Cand vine vorba despre amenajari interioare, plintele din lemn sunt alegeri foarte inspirate. Pe langa faptul ca aduc in interior frumusetea naturala a lemnului, sporesc eleganta si rafinamentul spatiilor, facilitand finisajele optime pentru variate interioare.

Sunt solutia ideala pentru a armoniza trecerea de la podea la pereti, pentru a finisa cat mai frumos cadrul usilor, pentru a masca optim cablurile si neregularitatile, dar si pentru a crea un design unic care nu va trece neobservat.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

dorafort-amenajari-interioare-plinta-din-lemn-001

Amenajari interioare plinta din lemn

dorafort-amenajari-interioare-plinta-din-lemn-002

Amenajari interioare plinta din lemn

amenajari-interioare-plinta-din-lemn

Amenajari interioare plinta din lemn

Amenajari interioare plinta din lemn - de ce merita montate

Tehnica avansata de ultima generatie si esentele de duritate variata pe care le folosim ne asigura materiale de calitate pe care ne putem baza pentru a realiza orice model de usi glisante din lemn si lemn stratificat. Acestea sunt alegerea optima pentru:

⮞ Se pot realiza in diverse culori, finisaje si dimensiuni astfel incat sa armonizeze perfect spatiile interioare;

⮞ Sunt solutia ideala pentru a masca neregularitatile peretilor sau cablurile si permit finisaje perfecte menite sa satisfaca cerinte complexe si sofisticate;

⮞ Sunt solutii de amenajari interioare versatile care cresc valoarea cladirilor si creeaza interioare superbe care nu vor trece niciodata neobservate;

⮞ Ajuta la eliminarea necesitatii de a face taieturi dificile si fac imbinarile mai elegante si mai fin finisate.

Aveti nevoie de amenajari interioare plinta din lemn?

Amenajari interioare plinta din lemn pentru cladiri istorice

Pentru a reproduce cat mai fidel designul amenajarilor interioare din cladirile istorice sau de patrimoniu, de multe ori este necesara montarea plintelor din lemn. Acestea trebuie sa reproduca fidel formele originale si, totodata, sa primeasca aprobarea Comisiilor de Arte Frumoase si de Protectie a Monumentelor Istorice.

De aceea, cand vine vorba despre amenajari interioare cu plinte din lemn, suntem gata sa apelam la designeri de prestigiu si la cele mai performante tehnici pentru a realiza lucrari durabile si de calitate. Avem un palmares bogat si diversificat de astfel de lucrari, iar experienta de peste doua decenii ne recomanda ca fiind partenerul ideal pentru a colabora cu noi.

Amenajari interioare plinta din lemn modele variate

In toate lucrarile pe care le realizam pentru amenajari interioare cu plinte din lemn cautam sa punem in valoarea frumusetea naturala a lemnului, dar si durabilitatea acestuia. Stim cat de mult conteaza prima impresie a celor care intra intr-o camera si cat de importante sunt finisaje, motiv pentru care facem tot posibilul sa aducem in casele dumneavoastra nobletea si eleganta incontestabila ale lemnului.

Putem realiza amenajari interioare cu plinte din lemn de esente variate, astfel incat sa obtinem designul si stilul dorit si sa onoram cu profesionalism orice comanda. Acestea se vor integra perfect in spatiul dorit si nu vor trece neobservate. Pentru ca nu vrem sa lasam loc pentru imperfectiuni, vom acorda o atentie deosebita la finisaje si vom alege si prelucra materialele astfel incat rezultatele sa fie optime.

amenajari-interioare-plinta-din-lemn2

Amenajari interioare plinta din lemn

amenajari-interioare-plinta-din-lemn

Amenajari interioare plinta din lemn

Digital image

Amenajari interioare plinta din lemn

Aveti nevoie de amenajari interioare plinta din lemn?

Pret amenajari interioare plinta din lemn

Experienta in domeniu si portofoliul bogat de amenajari interioare cu plinte din lemn pe care il avem la activ ne recomanda ca fiind partenerul potrivit pentru a da viata lucrarilor dorite de dumneavoastra. Pretul se calculeaza gratuit in functie de proiect si necesita informatii detaliate despre dimesniuni, materiale si alte specificatii.

Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla un pret pentru amenajarile interioare cu plinta din lemn de care aveti nevoie!