Ferestre curbate din lemn stratificat

Alegeti ferestrele curbate din lemn stratificat pentru a oferi un aspect placut cladirilor

Daca sunteti interesati de proiecte unice pentru tamplaria din locuinta dumneavoastra sau pentru afacerea pe care o detineti, ati ajuns in locul potrivit. Dorafort este un producator de incredere pentru o gama larga de ferestre din lemn stratificat si putem produce inclusiv ferestre curbate din lemn stratificat, in functie de preferintele si necesitatile clientilor nostri.

Descoperiti mai multe informatii utile despre noi si despre ferestrele curbate pe care le realizam din lemn stratificat. Putem prelua orice comanda pe care o executam exact in functie de specificatiile dumneavoastra privind dimensiunile si culorile.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

WhatsApp Image 2022-03-29 at 12.59.42(7)

Ferestre curbate din lemn stratificat

Ferestre curbate din lemn masiv stratificat1

Ferestre curbate din lemn stratificat

WhatsApp Image 2022-03-25 at 14.17.02(2)

Ferestre curbate din lemn stratificat

Vezi galeria de imagini

De ce sa alegeti ferestrele curbate din lemn stratificat de la Dorafort

Compania noastra, Dorafort, se bazeaza pe experienta si pe pasiune atunci cand concepe ferestre curbate din lemn stratificat. Modelarea lemnului stratificat face parte din munca noastra de zi cu zi si suntem specializati in a indeplini si cele mai complexe cerinte de estetica si design pentru produsul final.

Avem pana in prezent foarte multe lucrari de tamplarie care sa includa ferestrele curbate din lemn stratificat, atat pentru locuinte, cat si pentru companii sau cladiri istorice si de patrimoniu. Astfel, oferim solutii personalizate in functie de destinatia cladirii pentru care se solicita astfel de tamplarii de calitate.

Totodata, folosim esente de lemn potrivite si de calitate pentru a-ti indeplini toate asteptarile. Acestea ofera pe langa un aspect placut si o utilizare indelungata a ferestrelor comandate, acestea fiind de calitate superioara. Materialul stratificat isi pastreaza forma de-a lungul timpului, are o durata mare de viata pentru ca nu se deformeaza si nu permite crearea de condens.

Toate aceste aspecte ce tin de calitatea materialului pentru ferestrele curbate ne fac partenerul ideal pentru o colaborare in vederea realizarii unui proiect pentru tamplaria dorita. Raspundem rapid solicitarilor si ne putem deplasa pentru masuratori si recomandari pentru un proiect reusit.

Aveti nevoie de ferestre curbate din lemn stratificat?

Caracteristicile ferestrelor curbate din lemn stratificat

Ferestrele curbate din lemn stratificat reprezinta o adevarata dovada de eleganta si originalitate pentru orice cladire pe care sunt atasate. Acestea sunt concepute special pentru a se incadra in materie de design in spatiul special conceput pentru astfel de ferestre.

Acest tip de ferestre curbate ofera personalitate, originalitate si un aer sofisticat si modern pentru orice locuinta. Se pot concepe astfel de tamplarii in functie de dimensiunile dorite, dar si de nuantele pe care doriti sa le integrati in propria locuinta.

Executam ferestre curbate din lemn stratificat pentru case, locuinta proprie, cladiri de firme sau cladiri de patrimoniu si istorice si pentru orice tip de cladiri care necesita renovari. Aceste ferestre sunt perfecte pentru a inlocui tamplarii speciale si unde e nevoie ca noile imbunatatiri sa reziste o perioada lunga de timp si sa se armonizeze perfect cu arhitectura cladirii.

Ferestre curbate din lemn masiv

Ferestre curbate din lemn stratificat

WhatsApp Image 2022-03-25 at 14.17.02

Ferestre curbate din lemn stratificat

Ferestre curbate din lemn masiv stratificat1

Ferestre curbate din lemn stratificat

Ferestre curbate din lemn stratificat moderne

Daca doriti sa accentuati valoarea unei cladiri, fie ca este vorba de o locuinta personala, ori de un hotel sau spatiu de birouri, ferestrele curbate din lemn stratificat moderne sunt alegerea potrivita. Acestea au un aspect atractiv, insa sunt si functionale si rezistente indiferent de mediul in care sunt amplasate. Nu se deformeaza si isi pastreaza aspectul pentru mult timp. Puteti alege diferite modele de ferestre curbate moderne, in functie de nuantele si finisajele pe care le preferati.

Daca aveti de realizat un proiect mai special si care necesita o atentie deosebita, putem sa colaboram si cu designeri de prestigiu in realizarea unor modele inedite de ferestre curbate din lemn stratificat.

Ferestre curbate din lemn stratificat pentru locuinte

Dispunem de propria linie de prelucrare a lemnului pentru a putea concepe ferestre curbate si nu numai. Acestea se potrivesc perfect pentru orice tip de locuinta pe care o aveti si au rolul de a conferi un aspect placut cladirii, dar si de a directiona lumina pentru ca aceasta sa patrunda mai eficient in incapere. 

Ne puteti contacta indiferent de complexitatea proiectului pe care il aveti pentru ferestrele curbate din lemn dorite.

Aveti nevoie de ferestre curbate din lemn stratificat? Cereti o oferta. Contactati-ne

Ferestre curbate din lemn stratificat pentru cladiri istorice

Compania noastra poate sa conceapa ferestre curbate din lemn stratificat pentru cladiri istorice, dar si pentru cladiri de patrimoniu care dispun de o vechime considerabila. Acest tip de ferestre pot fi realizat cu succes sub forma vintage, tocmai pentru a proteja aspectul initial al acestui tip de cladiri.

Cat pot costa ferestrele curbate din lemn stratificat

Daca sunteti interesati de ferestre curbate din lemn stratificat si de costul acestora, trebuie doar sa luati legatura cu un consultant Dorafort. Va ajutam sa alegeti modelul potrivit, finisajele si nuanta, dar si dimensiunile necesare. In functie de aceste aspecte si numarul de ferestre dorit, va putem face o oferta de pret.

Apelati la un producator de incredere pentru ferestre curbate din lemn stratificat!

Contactati-ne daca doriti mai multe detalii despre modul de realizare a ferestrelor curbate din lemn stratificat sau pentru o oferta  de pret. Ne puteti suna la numerele de telefon 0748 103 054 / 0359 800 069 sau sa ne lasati un mesaj pe adresa de email office@dorafort.ro si revenim noi la dumnevoastra.

Alegeti sa colaborati cu un producator care va poate oferi o tamplarie din lemn stratificat de calitate si durabila in timp!