Usi din lemn stratificat

Eleganta si durabilitate pentru orice spatiu, pentru interior sau pentru exterior

Sunteti interesati de achizitionarea unor usi din lemn stratificat pentru incaperile din interior sau chiar si pentru exteriorul unei cladiri sau locuinte? Producem astfel de tamplarie din lemn stratificat, un material foarte rezistent in timp, durabil si care ofera un plus de valoare si eleganta oriunde ar fi amplasat.

Va punem la dispozitie posibilitatea de a alege dintre mai multe modele, culori si finisaje pentru a beneficia de produsul dorit, in functie de preferintele dumneavoastra.

Daca sunteti interesati de aceste usi din lemn stratificat, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

WhatsApp Image 2022-03-25 at 14.17.35(2)

Usi din lemn stratificat

Usi din lemn stratificat

Usi din lemn stratificat

De ce sa apelati la noi, producator de usi din lemn stratificat

Compania noastra are o experienta de multi ani pe piata din Romania in ceea ce priveste productia de tamplarie din lemn stratificat in special pentru ferestre si usi. Dorim sa le oferim tuturor clientilor nostri produse de calitate, care au un raport calitate-pret corect. Daca doriti sa apelati la noi pentru a va ajuta cu usi din lemn stratificat pentru locuinta sau pentru institutia pe care o reprezentati, va oferim motivele pentru care sa alegeti o colaborare cu noi:

⮞ Dispunem de o gama variata de modele si nuante de usi din lemn stratificat

⮞ Lucram cu lemn din diferite esente, cu o duritate diferita precum, frasin, pin, stejar, molid,larice, folosim și esente exotice cum ar fi: merbau, meranti, eucalipt, sapeli sau afzelia (doussie)

⮞ Usile din lemn stratificat pe care le executam sunt ecologice si biocompatibile

⮞ Folosim tehnologii de ultima generatie pentru a prelucra lemnul, insa pentru un produs final personalizat tinem cont si de metodele traditionale de prelucrare

⮞ Usile din lemn stratificat concepute sunt create pentru a aduce in incaperile clientilor nostri confort, frumusete si durabilitate

⮞ Avantajul lemnului stratificat este acela ca nu se deformeaza, nu se dilata si nici nu produce condens, fiind rezistent in timp

Aveti nevoie de usi din lemn stratificat?

Motivele pentru care sa alegeti usi din lemn stratificat pentru spatiul dumneavoastra

Usile din lemn stratificat sunt concepute pentru a fi rezistente, dar si pentru a aduce un plus de eleganta prin modelele unice si prin formele sale, care se integreaza perfect in spatiul dorit. Producem usi din lemn stratificat atat de interior, cat si de exterior pentru orice tip de locuinta sau institutie care ofera un ambient unic, estetic si armonios.

Alegeti cu incredere pentru decorarea locuintei usi din lemn stratificat, niste usi de calitate, rezistente in timp si care sa ofere eficienta in utilizare. Usile din lemn stratificat realizate pe comanda sunt alegerea potrivita atunci cand doriti un produs de calitate si cu un design unic.

WhatsApp Image 2022-03-29 at 12.59.42(9)

Usi din lemn stratificat

Usi din lemn stratificat

Usi din lemn stratificat

Usi din lemn stratificat

Modele variate de usi din lemn stratificat

Va oferim posibilitatea sa alegeti dintre mai multe modele de usi din lemn stratificat, care sa se potriveasca pentru stilul locuintei dumneavoastra. Totodata putem realiza aceste usi si din diferite nuante, (cel mai des preferate fiind alb sau maro.) acestea fiind puse in valoare  printr-un  finisaj transparent sau opac. La cererea clientului putem realiza si culori personalizate.

Materialele folosite sunt hidrodiluabile, achizitionate de la compania Milesi.

Nu va limitati la un model standard pentru usile din lemn stratificat dorite si apelati la profesionisti care sa va personalizeze lucrarea dorita!

Usi interior lemn stratificat

Usile de interior din lemn stratificat sunt concepute astfel incat sa fie rezistente la folosire indelungata, fiind o investite buna pentru o  perioada nelimitata de timp.

In functie de dimensiunile stabilite, producem pe comanda usile din lemn stratificat pentru incaperile din locuinta sau din cladirea pe care doriti sa o modernizati si renovati.

Aveti nevoie de usi din lemn stratificat?

Usi glisante si armonice din lemn stratificat

Usile glisante/culisante sau armonice/pliabile sunt echipate cu sisteme speciale de culisare care sa permita realizarea diferitelor moduri de glisare, in functie de varianta dorita. Acestea sunt ideale pentru a realiza ansambluri mai mari precum piscine, terase sau gradini de iarna, pe care le puteti deschide in intregime atunci cand vine sezonul cald.

Usi exterior lemn stratificat

Usile de exterior din lemn stratificat sau usile de intrare din lemn stratificat sunt concepute pentru a fi rezistente, durabile si sa ofere in acelasi timp si siguranta pentru locuinta. Protectia ridicata pe care o ofera alaturi de eficienta energetica si cea impotriva zgomotelor, fac din aceste usi un produs ideal, care merita comandat pentru confortul si eficienta locuintei dumneavoastra.

Daca sunteti interesati de usi din lemn stratificat, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Usi din lemn stratificat pe comanda

Realizam usi din lemn stratificat pe comanda, atat pentru interior, cat si pentru exterior, in functie de dorinta de utilizare a acestora.

Trebuie sa mai stiti faptul ca aceste tipuri de usi ofera o estetica deosebita, aduc o nota de distinctie, pentru ca lemnul poate fi conceput pe un design variat, in nuante diferite pe baza de vopsele netoxice,hidrodiluabile.

Astfel, atunci cand alegeti usi din lemn stratificat veti primi produse cu un aspect natural, clasic sau modernist.

Usi din lemn stratificat

Usi din lemn stratificat preturi

Pentru a putea afla preturile pentru usile din lemn stratificat pe care doriti sa le executam pentru dumneavoastra este necesar sa ne comunicati mai multe detalii despre numarul de produse dorite, dimensiuni, forme si nuante. In functie de aceste specificatii veti putea afla costul final pentru lucrarea dumneavoastra, dar si timpul de executie.

Apelati la o firma profesionista pentru a concepe usile din lemn stratificat dorite!

Alegeti sa investiti pe termen lung in locuinta dumneavoastra si optati doar pentru produse de calitate si care sa dureze multi ani. Usile din lemn stratificat sunt alegerea ideala pentru cei care doresc un produs elegant si rezistent, care sa ofere numeroase avantaje in timp.

Daca doriti o colaborare cu noi pentru o lucrare de usi din lemn stratificat pentru interior sau exterior, ne puteti contacta telefonic la numerele 0748 103 054 / 0359 800 069 sau sa ne scrieti un mesaj pe adresa de email office@dorafort.ro. Raspundem in cel mai scurt timp tuturor solicitarilor primite si va vom oferi toate informatiile legate de preturi si de executia tamplariei din lemn stratificat.

Vezi galeria de imagini

Usi din lemn stratificat pentru terasa

Usi interioare duble din lemn si lemn stratificat

Usi de intrare din lemn si lemn stratificat

Usi interioare
din lemn

Usi curbate din lemn masiv stratificat

Usi din lemn
pentru garaj

Usi interioare
vitrate

Usi armonica
de exterior

Usi glisante
de exterior

Usi monumente
de cult

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Accesorii usi – secretul tamplariei durabile