Ferestre din lemn stratificat rotunde

Dupa mai multi ani de experienta si numeroase lucrari finalizate cu pasiune si atentie la detalii, putem spune ca avem abilitatea de a putea prelucra lemnul in forme atragatoare care se vor integra perfect in designul ambiental si de interior.

Putem realiza ferestre din lemn stratificat rotunde pentru locuinte, spatii de birouri sau comerciale, dar si pentru cladiri de patrimoniu sau cu valoare istorica.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari exterioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Vezi galeria de imagini

Ferestre din lemn stratificat rotunde DORAFORT

Toate ferestrele din lemn stratificat DORAFORT sunt echipate cu sisteme de feronerie cu microventilatie, mecanisme care impiedica actionarea gresita si lacrimare din aluminiu pe toc si pe cercevea cu doua randuri de garnituri siliconice. De asemenea, sunt realizate din lemn triplu stratificat imbinat sau neimbinat in lungime si au finisaje pe baza de apa in patru straturi.

Ferestrele din lemn stratificat rotunde produse de noi sunt dotate cu geam termopan cu doua sau trei straturi de sticla cu o grosime de 34 mm pentru profil de 68 mm, 42 mm pentru profil de 78 mm si 56 mm pentru profile de 92 mm. Geamul este format din sticla float 4 si low-e, o combinatie care faciliteaza o izolatie termica Ug = 1.1 -0.56 W / m2K. In plus, izolatia dintre geam si rama se realizeaza cu silicon.

Ferestre din lemn stratificat rotunde

Aveti nevoie de ferestre din lemn stratificat rotunde?

Ferestre din lemn stratificat rotunde vintage

Daca doriti sa dati unei cladiri o nota remarcabila de stil si rafinament, puteti sa luati in considerare modelul de ferestre din lemn stratificat rotunde vintage. Intrucat materialul este compact, rezistent la conditiile de mediu, nu produce condens si pastreaza frumusetea naturala a lemnului pe perioade indelungate, aceste ferestre sunt o investitie de durata.

Pe langa aspectul si designul care vor iesi imediat in evidenta si vor da valoare suplimentara cladirii, ferestrele din lemn stratificat rotunde vintage asigura izolare termica si fonica excelente. Sunt cea mai buna alegere pentru cladirile vechi, dar pot fi luate in considerare si pentru cladirile mai noi.

Ferestre din lemn stratificat rotunde moderne

Ne puteti contacta telefonic sau pe email pentru diverse proiecte de ferestre din lemn stratificat rotunde moderne pentru resedinte, birouri, spatii comerciale sau hoteluri. Frumusetea naturala a lemnului si nivelul crescut de izolatie fonica si termica pe care il ofera, recomanda acest tip de ferestre ca  fiind cea mai buna solutie pentru a obtine confort si eficienta energetica. Lemnul stratificat se comporta foarte bine la conditiile de mediu, iar ferestre isi vor pastra functionalitatea aspectul impecabil pentru perioade indelungate.

Ferestre din lemn stratificat rotunde cu vitralii

Orice cladire cu ferestre din lemn stratificat rotunde cu vitralii va arata special din exterior si ofera experiente cromatice si estetice placute celor din interior.

Chiar daca sunt mai des intalnite la cladirile istorice sau de patrimoniu, precum spatiile de rugaciune si de cult, ferestrele din lemn stratificat rotunde cu vitralii se pot monta si la alte tipuri de cladiri.

Aveti nevoie de ferestre din lemn stratificat rotunde?

Daca sunteti interesati de amenajari exterioare din lemn, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Ferestre din lemn stratificat rotunde cladiri istorice

In majoritatea proiectelor de ferestre din lemn stratificat rotunde pentru cladiri istorice sunt necesare aprobari de la Comisiile de Arte Frumoase sau de Protectie a Monumentelor Istorice. Daca aveti in vedere o astfel de lucrare, dispunem de capacitatea si experienta necesare pentru a reproduce aproape fidel orice model, atat pentru cladirile de patrimoniu, cat si pentru cele cu valoare istorice. De asemenea, ne vom ocupa de obtinerea tuturor aprobarilor necesare.