Usi glisante din lemn si lemn stratificat

Usile glisante din lemn si lemn stratificat de interior sau de exterior sunt dotate cu sisteme de culisare variate precum cele oscilo – culisante cu iesire din plan, culisare Hebe Schiebe sau culisare cu ridicare in plan paralel. Sunt usi recomandate pentru a eficientiza utilizarea spatiului care, totodata, dau un aer unic si special designului interior sau ambiental.

Putem realiza o gama diversificata de usi culisante din lemn si lemn stratificat de interior sau de exterior, pentru resedinte, hoteluri, cladiri cu valoare istorica sau de patrimoniu. Avem un portofoliu  bogat si diversificat de astfel de lucrari si in cazurile speciale, putem colabora cu designeri de prestigiu.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

USA INT-BELGIA

Usi glisante

dorafort-usi-din-lemn-culisante-glisante-pentru-interior-018

Usi glisante living

dorafort-usi-din-lemn-culisante-glisante-pentru-interior-013

Usi glisante bucatarie 

Vezi galeria de imagini

Usi glisante din lemn si lemn stratificat - unde sunt recomandate

Tehnica avansata de ultima generatie si esentele de duritate variata pe care le folosim ne asigura materiale de calitate pe care ne putem baza pentru a realiza orice model de usi glisante din lemn si lemn stratificat. Acestea sunt alegerea optima pentru:

⮞ Camerele mici in care un sistem normal de usi ar reduce sesizabil spatiul disponibil;

⮞ A da stil si rafinament interioarelor si a respecta cu finete detaliile in cazul cladirilor istorice sau de patrimoniu.

Iesirile catre terase, verande sau spatiile din exteriorul cladirilor in care au fost amenajate zone de relaxare;

⮞ A maximiza spatiul disponibil si a permite unirea a doua incaperi diferite;

Aveti nevoie de usi glisante din lemn si lemn stratificat?

Usi culisante din lemn si lemn stratificat de interior

Usile culisante din lemn si lemn stratificat de interior realizate de DORAFORT aduc spatiului o nota eleganta, unica si creeaza un design care va fi apreciat de vizitatori. Datorita materialelor pe care le utilizam, putem realiza modele diverse, perfect functionale, adaptandu-ne in totalitate specificatiilor si cerintelor clientilor.

Sunt usi care se vor integra perfect in spatiul pentru care sunt proiectate, durabile, rezistente si perfect functionale. Intrucat materialele folosite nu se curbeaza, nu se deformeaza si isi pastreaza aspectul impecabil in timp, aceste usi sunt facute se dureze zeci de ani.

Usi culisante din lemn si lemn stratificat de exterior

Indiferent daca este vorba despre o terasa, un balcon sau un spatiu exterior de relaxare, usile glisante din lemn si lemn stratificat de exterior se pot adapta tuturor stilurilor ambientale. In plus, se comporta excelent in conditiile de mediu, fara a se deforma, decolora sub razele soarelui sau a fi afectate de apa si umiditate.

Usile culisante din lemn si lemn stratificat de exterior sunt alegera ideala pentru a eficientiza utilizarea spatiului si a crea zone perfect izolate fonic si termic. Sistemul de culisare este de calitate, astfel incat functionalitatea sa se mentina fara probleme zeci de ani.

dorafort-usi-din-lemn-culisante-glisante-pentru-interior-010 (1)

Usi glisante dulapuri inzidite

dorafort-usi-din-lemn-culisante-glisante-pentru-interior-018

Usi glisante living

dorafort-usi-din-lemn-culisante-glisante-pentru-interior-013

Usi glisante bucatarie 

Aveti nevoie de usi glisante din lemn si lemn stratificat?

Usi culisante din lemn si lemn stratificat pret

Daca sunteti interesat de realizarea unei usi culisante din lemn si lemn stratificat si vreti sa stiti pretul pentru aceasta, va trebui sa ne spuneti dimensiunile si ce specificatii doriti sa respecte produsul. Pentru calculul pretului este crucial sa stim ce esenta de lemn doriti sa folosim: stejar, molid, pin, larice, frasin, meranti, eucalipt, sapeli, merbau, afzelia (dusie).

Calcului de pret pentru usi glisante din lemn si lemn stratificat se realieaza gratuit in baza tuturor detaliilor necesare si tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati telefonic sau pe email pentru a ni le furniza. Urmeaza ca noi sa revenim in cel mai scurt timp pentru a va comunica costurile lucrarii.