Amenajari exterioare din lemn pentru gradina

Lemnul este tratat in vederea cresterii rezistentei fungice si confera lucrarilor de amenajari exterioare pentru gradina, durabilitate si rezistenta la uzura, fara a necesita tratramente chimice suplimentare. Cu un minim de intretinere cu solutii pe baza de uleiuri, isi pastreaza frumusetea naturala pentru multi ani.

Daca doriti sa extindeti spatiul functional in afara casei si sa creati locuri de relaxare, de joaca sau de depozitare, puteti apela la amenajari exterioare din lemn pentru gradina. Avem un portofoliul bogat de astfel de lucrari, de la terase, foisoare, pergole, verande si balcoane pana la locuri de joaca si casute de gradina.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari exterioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Amenajari exterioare din lemn pentru gradina

Amenajari exterioare din lemn

Amenajari exterioare din lemn pentru gradina

Amenajari exterioare din lemn

Amenajari exterioare din lemn pentru gradina

Amenajari exterioare din lemn pentru gradina - materiale

Pentru lucrarile de amenajari exterioare din lemn pentru gradina, folosim lemn de diverse esente precum stejar, molid, pin, larice, frasin dar si esente exotice ca meranti, eucalipt, meranti, sapele, merbau, sau afzelia (dusia). Tehnica de prelucrare ne permite sa obtinem suprafete perfect netede si finisaje de calitate care garanteaza calitatea, durabilitatra, rezistenta si frumusetea lucrarilor.

In procesul de fabricare a amenajarilor exterioare din lemn pentru gradina imbinam armonios tendintele de ultima ora cu traditiile de sute de ani si astfel, putem realiza lucrari care pot deservi diverse functionalitati.

Aveti nevoie de amenajari exterioare din lemn pentru gradina?

Amenajari exterioare din lemn pentru gradina - caracteristici

Materialele cu care lucram ne permit sa personalizam exact asa cum doreste clientul amenajarile exterioare din lemn pentru gradina. Esentele de lemn sunt special alese pentru a obtine lucrari durabile si care fac fata cat mai bine conditiilor de mediu. De asemenea, sunt solide, sigure si rezistente si nu vor crea probleme de functionare.

Intretinute adecvat, amenajarile exterioare din lemn pentru gradina pot dura cativa zeci de ani, fara a-si pierde aspectul impecabil.  

Amenajari exterioare din lemn

Amenajari exterioare din lemn pentru gradina

Amenajari exterioare din lemn

Amenajari exterioare din lemn pentru gradina

Amenajari exterioare din lemn

Amenajari exterioare din lemn pentru gradina

Amenajari exterioare din lemn casute pentru gradina

Cand vine vorba despre spatiile de depozitare precum casutele pentru gradina, amenajarile exterioare din lemn trebuie sa se adapteze stiluri de design ambiental, astfel incat sa se incadreze cat mai bine in peisaj.

Daca veti apela la noi pentru astfel de amenajari exterioare din lemn, putem realiza proiectul dupa schita dumneavoastra, sau ne putem ocupa noi de proiectare.

Amenajari exterioare din lemn pentru gradina - foisoare si terase

Foisoarele si terasele sunt o alternativa eleganta si pitoreasca pentru amenajarea exterioara a gradinilor. Realizate din lemn de calitate, acestea se incadreaza perfect in natura, fiind durabile si rezistente la conditiile de mediu. De asemenea, ofera una dintre cele mai confortabile solutii pentru extinderea spatiilor functionale in aer liber.

In portofoliul nostru veti gasi mai multe lucrari de amenajari exterioare din lemn pentru gradina si foisoare si terase variate. Putem adapta oricare dintre aceste modele dupa necesitatile dumneavoastra, sau putem realiza altele noi, exact asa cum va doriti.

Aveti nevoie de amenajari exterioare din lemn pentru gradina?

Amenajari exterioare din lemn pentru gradina - pergole si filigorii

Pentru a da un plus de farmec gradinilor dumneavoastra si a extinde spatiile functionale cu zone de relaxare atragatoare, puteti lua in considerare amenajarea pergolelor si a filigoriilor. Aceste amenajari exterioare pentru gradina sunt realizate din lemn compact care se poate modela in forme curbe, bolti si arcade, ideale pentru trandafirii urcatori sau alte plante ornamentale.

Pret amenajari exterioare din lemn pentru gradina

Calculul de pret pentru amenajari exterioare din lemn pentru gradina se realizeaza gratuit si cat mai riguros in functie de dimensiuni, specificatii, materiale si finisaje. Daca sunteti interesati de astfel de lucrari, nu ezitati sa ne contactati telefonic sau pe email pentru a ne furniza informatiile necesare. Vom calcula pretul si, in cel mai scurt timp, vom reveni cu raspunsul dorit.