Obloane din lemn stratificat pentru usi

Solutia perfecta pentru eleganta usilor exterioare din locuinte proprii sau pentru diferite tipuri de institutii

Motivele pentru care oamenii cauta obloane din lemn stratificat sunt legate de dorinta de a avea mai multa intimitate si liniste, de a creste securitatea locuintelor sau, pur si simplu, de a da un plus de mister si eleganta cladirii pe care doriti sa o construiti sau sa o renovati.

Avem propria linie de prelucrare a lemnului stratificat si experienta a peste 22 de ani in realizare obloane din lemn stratificat pentru usi. Realizam comenzi complexe care necesita reproducerea cat mai exacta a obloanelor cladirilor cu valoare istorica sau de patrimoniu.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari exterioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Vezi galeria de imagini

Obloane din lemn stratificat pentru usi - avantaje si beneficii

Daca va intrebati de ce merita sa montezi obloane din lemn stratificat la usi va vom oferi cateva motive de care merita sa tineti cont:

⮞ Cresc gradul de intimitate, siguranta, linistea si confortul locuintei dumneavoastra;

⮞ Cresc valoarea unei case prin adaugarea unei note substantiale de mister si de eleganta;

⮞ Lemnul stratificat este compact si rezistent la conditiile de mediu, motiv pentru care obloanele vor rezista foarte bine in timp;

⮞ Protejeaza tamplaria usilor de exterior si totodata, cresc securitatea acestora;

⮞ Datorita calitatii superioare a materialelor si a tehnologiei de ultima generatie, obloanele din lemn stratificat pentru usi se pot realiza in orice design, forma sau culoare, putand fi usor de armonizat cu arhitectura casei.

Aveti nevoie de obloane din lemn stratificat pentru usi?

De ce sa comandati de la noi obloane din lemn stratificat pentru usi - ce ne recomanda?

Tehnic si practic, putem sa onoram orice comanda de obloane din lemn stratificat pentru usi! Avem experienta a peste 22 de ani de activitate in acest domeniu si numeroase proiecte finalizate in cele mai bune conditii. Iata de ce puteti apela la noi cu incredere pentru o comanda de obloane din lemn stratritificat pentru usi:

⮞ Avem propria linie de prelucrare a lemnului, lucram cu diverse esente si de calitate, precum stejarul, molidul, pinul, laricele, frasinul, teiul sau esente exotice precum tecul, eucaliptul sau merantiul.

⮞ Tehnica de stratificare ne permite sa obtinem suprafete netede si rezistente, iar lemnul folosit pentru obloanele usilor este durabil si rezistent in timp.

⮞ Avem abilitatea de a personaliza complet pana in cele mai mici detalii obloanele din lemn stratificat pentru usi care vor iesi in evidenta prin naturalete, unicitate, textura si culoare.

⮞ Putem prelua si onora orice comanda de obloane de lemn stratificat pentru usi, de la cele mai simple, la cele mai complexe.

⮞ Finisajele aplicate sunt in conformitate deplina cu cerintele clientilor si, acolo unde este necesar, si cu solicitarile comisiei de Protectie a Monumentelor Istorice si a Comisiilor de Arte Frumoase. Pentru lucrarile speciale apelam la designeri de prestigiu.

⮞ Lucram numai cu esentele de lemn potrivite pentru obtinerea unui produs de calitate superioara care sa satisfaca cerintele de design, durabilitate, incadrare si functionalitate.

⮞ Fiecare dintre modelele realizate de noi este unic si perfect functional si se va incadra perfect in design, dimensiuni si spatiul pentru care au fost concepute.

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Obloane din lemn stratificat pentru usi

Obloane lemn stratificat pentru usi batante

Cu obloane din lemn stratificat pentru usi batante, viata ta poate deveni mai usoara. Acestea sunt facil de manevrat, le poti gasi in varianta mecanica sau electrica, arata foarte bine si creeaza o atmosfera placuta, misterioasa si intima in propria locuinta. Totodata sunt alegerea ideala si pentru cladirile publice sau alte tipuri de cladiri, pentru a oferi un aer misterios si placut.

Obloane lemn stratificat pentru usi culisante

Pentru ca sunt usor de manevrat, estetice si practice, obloanele din lemn stratificat pentru usi culisante sunt foarte apreciate de clientii nostri. Se monteaza usor si se pot integra si armoniza cu succes in orice desing si spatiu, atat la usile de exterior, cat si le cele de la balcoane sau terase.

Aveti nevoie de obloane din lemn stratificat pentru usi?

Obloane lemn stratificat pentru usi exterior

Suntem o firma cu exprienta in realizarea obloanelor din lemn stratificat pentru usi de exterior si te putem ajuta cu cele mai bune alegeri. Aceste amenajari exterioare vor da mult farmec si eleganta casei si totodata sunt foarte practice. 

Materialele din care sunt realizate sunt durabile, versatile si rezistente la conditiile de mediu, iar obloanele vin sa confere usilor de exterior protectie si siguranta. Sunt usor de intretinut si vor arata impecabil pe toata durata utilizarii lor.

Obloane lemn stratificat pentru usi de balcon

De multe ori, vara, am vrea sa putem sa ne bucuram de liniste, aer curat si sa filtram lumina, fara a inchide usa de la balcon. Pentru aceste situatii, obloanele din lemn stratificat pentru usi balcon sunt salvatoare. Este de ajuns sa trageti acest obloane si veti obtine imediat intimitatea si confortul pe care le doriti, fara a fi necesar sa inchideti usile.

Daca sunteti interesati obloane din lemn stratificat pentru ferestre, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Obloane din lemn stratificat pentru usi, pret

Pentru a putea calcula pretul pentru obloane din lemn stratificat pentru usi avem nevoie de informatii precum dimensiunile, materialele folosite, daca sunt batante sau culisante, cu sistem de inchidere electric sau mecanic. De asemenea, va fi util sa stim daca sunt cerinte speciale si vom avea nevoie de un designer pentru a le proiecta.

Odata ce dispunem de toate informatiile, putem face un calcul de pret si in cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va  comunica pretul obloanelor din lemn stratificat pentru usi, pe care le doriti.

Calculul de pret este gratuit si tot ce trebuie sa faceti este sa ne sunati sau sa ne scrieti!

Contactati-ne pentru a cere un calcul de pret pentru obloane lemn stratificat pentru usi!

Pentru a va face un calcul de pret pentru obloanele din lemn stratificat pentru usi de care aveti nevoie, ne puteti suna la la unul din numerele 0748 103 054 / 0359 800 069. De asemnea, ne puteti scrie si la adresa de email office@dorafort.ro sau folosind formularul de contact.