Amenajari exterioare din lemn

Lucrari de calitate care vor face fata trecerii timpului

Oferim solutii elegante, durabile si perfect functionale in domeniul amenajarilor exterioare din lemn. Putem prelua si lucrari de amenajari exterioare din lemn pentru cladiri istorice sau de patrimoniu.

Indiferent daca aveti nevoie de o pergola, un foisor, un loc de joaca pentru copii, o casuta pentru gradina, o terasa in fata casei sau o amenajare de exterior pentru o institutie, noi putem onora cerintele voastre.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari exterioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

amenajari exterioare din lemn3 (1)

Amenajari exterioare din lemn

amenajari exterioare din lemn3 (2)

Amenajari exterioare din lemn

b584ea58-165c-462d-afef-2cec4e516eef

Amenajari exterioare din lemn

Vezi galeria de imagini

Amenajari exterioare din lemn stratificat - beneficii

De peste 22 de ani avem propria linie de realizarea a lemnului stratificat din diferite esente si cu duritate diferita. Folosim esente din lemn de stejar, molid, pin, frasin, larice, dar si esente exotice precum, meranti, eucalipt, sapeli, merbau, afzelia (dusie).

Tehnica ne permite sa obtinem suprafete perfecte, netede si rezistente, iar lemnul pe care il folosim in lucrari de amenajari exterioare este rezistent in timp, durabil si sigur.

 

Iata de ce merita sa luati in considerare amenajarile exterioare din lemn stratificat:

⮞ Produsele sunt ecologice, perfect functionale si unice prin textura si culoare;

⮞ Lemnul folosit este prelucrat fin si in detaliu prin tehnologii de ultima generatie si are o structura compacta si rezistenta la conditiile de mediu. Astfel, lucrarile de amenajari exterioare din lemn sunt durabile, usor de intretinut si isi pastreaza aspectul initial pentru perioade indelungate.

⮞ Intrucat lemnul stratificat respira, nu se dilata si nici nu se deformeaza, piese de amenajari exterioare realizate sunt stabile si sigure.

⮞ Lemnul stratificat ne permite sa realizam forme unice si sa preluam lucrari de amenajari exterioare de o mare diversitate, de la cele mai simple, la cele mai complexe, precum cele lucrari legate de cladiri istorice sau de patrimoniu.

Aveti nevoie de amenajari exterioare din lemn?

Ce ne recomanda ca partener de incredere pentru realizarea lucrarilor de amenajari exterioare din lemn

Suntem o firma cu experienta a peste doua decenii in prelucrarea si modelarea lemnului stratificat, perioada in care am creat nenumarate lucrari de amenajari exterioare din lemn. Indiferent daca este vorba despre pergole, balustrade exterioare, foisoare, terase, locuri de joaca sau casute de gradina, putem crea formele potrivite care se vor integra perfect in spatiul dorit si in arhitectura deja existenta.

 

Iata ce ne recomanda ca partenerul perfect pentru a da viata lucrarilor de amenajari exterioare din lemn pe care le doriti:

⮞ Selectam si prelucram lemnul cu maxima atentie, astfel incat piesele realizate sa fie durabile si rezistente la conditiile de mediu;

⮞ Oricat de complexe si inedite ar fi cerintele, avem capacitatea de a ne adapta perfect stilului de design exterior existent, astfel incat lucrarile sa se incadreze cat mai bine si sa puna spatiul in valoare;

⮞ Putem asigura lucrari de amenajari exterioare din lemn intr-o gama diversificata de finisaje, texturi si culori;

⮞ In situatiile in care clientul doreste ceva special sau este vorba despre o lucrare pentru o cladire istorica sau de patrimoniu, apelam la designeri de prestigiu. De asemenea, finisajele sunt realizate in conformitate cu solicitarile Comisiilor de Arte Frumoase sau de Protectie a Monumentelor Istorice.

⮞ Stim exact cu ce esenta de lemn sa lucram pentru a furniza lucrari de amenajari exterioare din lemn de calitate, durabile, estetice si perfect functionale in mediul natural;

⮞ Avem dotarile necesare pentru a putea realiza reproduceri cat mai fidele a decoratiilor si amenajarilor exterioare din lemn.

Amenajari exterioare din lemn

Amenajari exterioare din lemn

Amenajari exterioare din lemn

Amenajari exterioare din lemn sigure, perfect functionale si rezistente

Experienta pe care am acumulat-o de-a lungul timpului ne permite sa imbinam armonios traditiile su tendintele moderne si sa garantam amenajari exterioare din lemn sigure, functionale si durabile in mediul natural. Acestea se pliaza perfect pe necesitatile si dorintele clientului si sunt perfect adaptate sitului de design exterior existent.

De asemenea, putem crea o gama diversificata de produse si modele, in finisaje, culori si texturi variate, care vor da un plus de eleganta si rafinament spatiului in care sunt montate. Indiferent daca este vorba despre un loc de joaca pentru copii, un foisor, o pergola, o balustrada de exterior sau casuta de gradina, putem sa ne adaptam cerintelor, necesitatilor si spatiului si sa oferim cele mai bune solutii.

Amenajari exterioare din lemn pentru loc de joaca

Cand vine vorba despre amenajari exterioare din lemn si locuri de joaca, stim cat de importante sunt stabilitate, siguranta, durabilitatea si rezistenta lucrarilor. De aceea, acordam atentie deplina finisajelor acestor tipuri de lucrari care sunt suficient de robuste pentru a putea sustine chiar si un adult. Tehnologia utilizata pentru prelucrarea si modelarea materialelor ne permit sa cream spatii de joaca perfect functionale, solide si stabile care vor trece cu bine peste orice anotimp.

Locurile de joaca din lemn realizate de noi au fost intotdeauna primite cu incantare de cei mici, dar si de catre parinti!

Aveti nevoie de amenajari exterioare din lemn?

Amenajari exterioare din lemn copertine filigorii pergole

Toate piesele de amenajari exterioare din lemn pe care le realizam sunt concepute pentru a pune in evidenta frumusetea materialelor folosite. Tehnologia folosita ne da posibilitatea de a realiza forme unice care se armonizeaza perfect cu arhitectura si designul de exterior existent.

Astfel, amenajarile exterioare din lemn precum copertinele filigorii si pergolele vor da un plus de eleganta spatiului, creand zone de relaxare sau de servi masa perfect functionale. Lemnul cu care lucram este durabil si face fata cu succes mediului natural, iar piesele isi vor pastra aspectul impecabil pentru perioade indelungate.

Amenajari exterioare casute din lemn pentru gradina

Indiferent de destinatia pe care urmeaza sa o aiba, casuta pentru gradina este un alt produs de amenajari exterioare din lemn pentru care ne puteti contacta cu incredere. Folosim materiale si tehnologie testate care ne permit sa obtinem produse durabile, rezistente si care fac fata excelent conditiilor de vreme si mediului natural.

Prin urmare, daca aveti nevoie de amenajari exterioare din lemn cum ar fi o casuta pentru gradina, nu ezitati sa ne contactatati pentru mai multe informatii!

Daca sunteti interesati de amenajari exterioare din lemn, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Apeleaza la noi pentru amenajari exterioare din lemn!

Tehnologia si materialele pe care le folosim la lucrarile de amenajari exterioare din lemn ne permit sa cream piese unice, functionale si durabile, care se vor integra perfect in spatiul disponibil. Daca vreti mai multe detalii sau aveti intrebari, nu ezitati sa ne sunati la unul din numerele 0748 103 054 / 0359 800 069. De asemnea, ne putetti scrie si la adresa de email office@dorafort.ro sau folosind formularul de contact.

Indiferent daca este vorba despre un loc de joaca, copertine si pergole sau casute de lemn pentru gradina, amenajarile exterioare din lemn pe care le realizam nu vor trece neobservate de oaspetii tai!