Amenajari interioare din lemn

Frumusete naturala si durabila pentru amenajari interioare, in orice incapere

Daca sunteti in cautarea unei firme specializata in amenajari interioare din lemn, ati ajuns exact in locul potrivit. Suntem specializati din 1997 in productia de ferestre, usi si obloane si, din 2001, cand am infiintat o linie de productie de profil stratificat, ne-am dezvoltat continuu.

De atunci si pana in prezent, onoram constant increderea si cerintelor clientiilor nostri in domeniul amenajarilor de interior care sa se integreze prefect in spatiul dorit.

Oferim solutii unice realizate in colaborare cu designeri cu experienta, personalizate in functie de cerintele si necesitatile clientilor, respectand standardele de siguranta si de calitate. De asemenea, putem prelua si lucrari de amenajari interioare din lemn pentru cladiri istorice sau de patrimoniu.

Noi putem aduce in casa ta frumusetea si durabilitatea naturala a lemnului!

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari interioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Amenajari interioare din lemn

Amenajari interioare din lemn

Amenajari interioare din lemn

Amenajari interioare din lemn

Amenajari interioare din lemn

Vezi galeria de imagini

Amenjari interioare din lemn stratificat - beneficii

Tehnica de stratificare din  esente de lemn de duritate diferita cum ar fi stejarul, molidul, pinul, laricele, frasinul sau esente exotice precum meranti, eucalipt, sapeli, merbau, afzelia (dusie) ne permite sa obtinem suprafete rezistente si perfect netede. Lemnul folosit de noi in realizarea amenajarilor interioare este mai sigur, mai durabil si mai rezistent in timp. De asemenea, ne permite sa personalizam complet piesele realizate care se vor deosebi de alte piese prin naturalete, fibre estetice unice si culoare. 

 

Iata cateva beneficii ale amenajarilor interioare din lemn stratificat:

⮞ Lemnul stratificat are o structura compacta si rezista in mediul natural fara schimbari majore in timp. De aceea, piesele pe care le realizam se intretin usor si vor arata impecabil pentru perioade indelungate.

⮞ Lemnului stratificat respira permanent, ceea ce elimina riscul de condens. Totodata, nu se dilata, deci asigura stabilitatea sistemelor indiferent de anotimp.

⮞ Ne permite sa cream forme unice, chiar si rotunjite sub raza de 30 cm si obiecte pe care sa le putem personaliza dupa dorintele clientilor.

⮞ Cand lucrezi cu lemn stratificat in amenajari de interior, libertatea de creatie nu are limite.

Aveti nevoie de amenajari interioare din lemn?

De ce sa apelati la noi pentru amenajari interioare din lemn

Suntem o companie cu experienta a peste 22 de ani in realizarea amenajarilor interioare din lemn, iar viziunea noastra este orientat catre cerintele pietei si satisfacerea dorintelor clientilor nostri prin solutii unice si personalizate. Iata de ce merita sa apelati la noi pentru amenajari interioare realizate din lemn:

⮞ Lucram numai cu esentele de lemn potrivite pentru obtinerea unui produs de calitate superioara care sa satisfaca cerintele de design, durabilitate, incadrare si functionalitate.

⮞ Finisajele aplicate sunt in conformitate deplina cu cerintele clientilor si, acolo unde este necesar, si cu solicitarile comisiei de Protectie a Monumentelor Istorice si a Comisiilor de Arte Frumoase.

⮞ Dispunem de dotarile tehnice necesare pentru a realiza reproduceri aproape fidele a decoratiilor de amenajari interioare din lemn, plinte, balustrade, scari interioare sau diverse elemente de decor.

⮞ Lemnul pe care il folosim este selectat si prelucrat cu atentie pentru ca piesele realizate sa fie cat mai durabile.

⮞ Ne adaptam constant stilului de design interior, oricat de complexe si de sofisticate ar fi cerintele clientilor.

⮞ La noi vei gasi o gama diversificata de modele, finisaje si culori pentru amenajarile interioare din lemn si, daca vrei ceva special, vom apela la designeri de prestigiu.

Amenajari interioare din lemn

Amenajari interioare din lemn

e21d46d9-a6e4-4119-88b1-2a1beeed1a65

Amenajari interioare din lemn

Amenajari interioare din lemn

Amenajari interioare din lemn

Amenajari interioare din lemn pentru toate gusturile si necesitatile

De-a lungul timpului am reusit sa cream un proces de fabricare care ne permite sa imbinam armonios tendintele de ultima ora cu traditiile de sute de ani si, totodata, sa va garantam amenajari interioare din lemn special concepute pentru nevoile dumneavoastra. Putem sa ne adaptam tuturor stilurilor de design interior si sa cream produse intr-o gama variata de modele, culori si finisaje care vor ridica instant aspectul casei tale.

Amenajari interioare plinta din lemn

Ne propunem sa aducem in locuinta ta confortul si totodata, sa punem in evidenta frumusetea naturala a lemnului, dar si durabilitatea acestuia.

Stim cat de mult conteaza prima impresie si ne dorim ca amenajarile interioare precum plinta din lemn sa aduca spatiului un plus de noblete si eleganta care sa ramana intiparite in amintirea celor care va viziteaza casa sau cladirea.

Aveti nevoie de amenajari interioare din lemn?

Amenajari interioare decor din lemn

Din 1997, cand am inceput sa producem propria linie de lemn stratificat, si pana in prezent, am dobandit experienta si capacitate de a prelucra produsele realizate in detaliu si cu finisaje fine.

Urmarim ca toate piesele de amenajari interioare de decor din lemn sa puna in evidenta frumusetea naturala a lemnului prin forme unice perfect armonizate cu designul deja existent.

Amenajari interioare balustrada din lemn

Cu pasiune si experienta a mai multor ani in care am onorat diverse comenzi, am invatat ca lemnul poate fi supus cu eleganta oricarei ceruinte de design si arhitectura. Astfel, in doua decenii, am ajuns sa putem asigura amenajari interioare si balustrade din lemn spectaculoase, de la cele mai simple, la cele mai complexe.

Putem reproduce cu precizie orice model doresti si, daca vreti ceva unic, complet personalizat, putem apela la un designer de prestigiu. Astfel, suntem siguri ca vom reusi sa cream forma aceea unica pe care o doriti si care sa se integreze perfect in orice locuinta sau cladire.

Daca sunteti interesati de amenajari interioare din lemn, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Apelati la noi pentru amenajari interioare din lemn! Vom aduce frumusetea naturii in orice incapere!

Datorita lemnului stratificat putem crea amenajari interioare unice care sa se integreze perfect in spatiul dorit de clienti. Produsele noastre sunt ecologice, perfect functionale, durabile, atent finisate, unice si nu vor trece neobservate de nimeni.

Daca vreti mai multe detalii sau avei intrebari, nu ezitati sa ne sunati la unul din numerele 0748 103 054 / 0359 800 069. De asemnea, ne puteti scrie si la adresa de email office@dorafort.ro sau folosind formularul de contact.

Indiferent daca este vorba despre, o balustrada, o plinta sau diverse decoratii, amenajarile interioare din lemn pe care le realizam aduc frumusetea naturala si durabila a lemnului in orice cladire!