Ferestre din lemn – aluminiu

Lemnul placat cu aluminiu, solutie energetica de viitor pentru ferestrele oricarei cladiri

Sigure, durabile si rezistente la conditiile de mediu, ferestrele din lemn – aluminiu sunt alegerea ideala pentru orice casa sau cladire pentru care se doreste cresterea eficientei energetice. 

Suntem o companie din Remetea cu peste doua decenii de experienta in producerea ferestrelor din lemn – aluminiu si putem realiza cu profesionalism diverse modele de ferestre.

Daca sunteti interesati de aceste tipuri de amenajari exterioare, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Ferestre lemn stratificat

Ferestre din lemn-aluminiu spatii comerciale

Ferestre din lemn

Ferestre din lemn-aluminiu cabinete medicale

Ferestre din lemn

Ferestre din lemn-aluminiu

Vezi galeria de imagini

Ferestre din lemn - aluminiu, de ce merita sa le luati in considerare

Ferestrele din lemn – aluminiu sunt realizate din lemn triplu stratificat imbinat sau neimbinat in lungime si placat cu rame de aluminiu sudate sau imbinate mecanic pe exterior. Acest tip de ferestre au performante remarcabile in sistemele de termoizolare si merita luate in considerare. Vedeti de ce:

⮞ Combina cu eleganta avantajele ambelor tipuri de tamplarie, confera o estetice deosebita, sunt rezistente in timp si asigura un grad ridicat de izolare termica si fonica;

⮞ Profilele din lemn – aluminiu sunt ideale pentru producerea ferestrelor, dar si a gradinilor de iarna sau a structurilor wintergarden care pot avea diverse forme si modele;

⮞ Ferestrele din lemn – aluminiu ofera o izolatie termica perfecta pentru casele pasive;

⮞ Sunt printre cele mai sigure, mai durabile si mai rezistente in timp.

⮞ Nu se deformeza si nici nu produc condens, au un aspect natural si impresioneaza prin fibrele unice si culoare;

⮞ Se pot personaliza pentru orice proiect, dorinta sau cerinta si ofera o libertate de creatie apreciabila.

⮞ Sunt ecologie 100%, se intretin usor si isi vor pastra aspectul impecabil zeci de ani;

⮞ Pentru ca nu se dilata si nici nu se deformeaza, ferestrele din lemn aluminiu sunt printre cele mai sigure pentru casa ta.

Aveti nevoie de ferestre din lemn - aluminiu?

Ce ne recomanda ca fiind partenerul ideal pentru a comanda ferestre din lemn - aluminiu

Suntem o companie care si-a inceput activitatea in 1997 in Remetea, odata cu infiintarea primei linii de productie de profiluri stratificate. De atunci am onorat nenumarate comenzi de ferestre din lemn- aluminiu, castigand increderea clientilor si dobandind un portofoliu diversificat de lucrari. 

Iata ce ne recomanda ca fiind partenerul de incredere pentru dumneavoastra:

⮞ Dupa mai bine de doua decenii de realizare a ferestrelor din lemn stratificat placate cu aluminiu avem abilitatea de a crea forme unice care sa se integreze perfect in orice spatiu si sa respecte cerintele si asteptarile clientilor;

⮞ Experienta si portofoliul diversificat pe care il avem la activ ne recomanda onest ca fiind iscusiti in a da viata lucrarilor de arhitectura complexe si sofisticate, precum reproducerile fidele ale ferestrelor de la imobilele istorice sau de patrimoniu;

⮞ Stim cum sa punem in evidenta frumusetea si durabilitatea materialelor folosite pentru a obtine ferestre din lemn aluminiu cu un aspect natural, design unic, culori variate si finisaje impecabile;

⮞ Managementul nostru este orientat in permanenta catre cerintele pietei si urmareste satisfacerea solicitarilor tuturor clientilor prin oferirea de solutii perfect personalizate;

⮞ Lucrarile noastre sunt in conformitate cu standardele nationale in vigoare si respecta conditiile normelor de calitate si de siguranta;

⮞ Finisajele pe care le realizam la ferestre din lemn aluminiu sunt conforme cu cerintele clientilor si, acolo unde este necesar, cu cele ale Comisiei de Arte Frumoase si a celei pentru Protectia Monumentelor Istorice.

⮞ Pentru a putea lansa modele noi de ferestre din lemn – aluminiu sau pentru a putea onora comenzile mai speciale, apelam la designeri de prestigiu.

ferestre-din-lemn-aluminiu

Ferestre din lemn-aluminiu

Ferestre din lemn

Ferestre din lemn-aluminiu

Ferestre din lemn

Ferestre din lemn-aluminiu 

Ferestre lemn - aluminiu

Producem intr-o gama foarte variata de modele, culori si finisaje ferestre din lemn stratificat – aluminiu. Tehnica pe care o folosim confera produselor noastre un plus de durabilitate si eleganta.

Lemnul stratificat se obtine prin suprapunerea si presarea a trei straturi de lemn natural intre care se aplica un adeziv special rezistent la apa (D4). Aceasta tehnica creste durabilitatea materialelor si totodata, elimina riscul de curbare a lemnului (deformarile individuale ale celor trei straturi se anuleaza reciproc).

Pentru obtinere lemnului stratificat se folosesc diferite esente de lemn, stejar, molid, pin, larice, frasin si esente exotice, meranti, eucalipt, sapeli, merbau, afzelia (dusie).

In cazul ferestrelor de aluminiu – lemn stratificat, profilele de aluminiu sun clipsate pe lemn, acest lucru creste durabilitatea si rezistenta produselor noastre.

Ferestre din lemn - aluminiu

La DORAFORT, ferestrele din lemn placat cu aluminiu se pot realiza intr-o mare diversitate de forme, modele, finisaje si culori.

Poti apela la noi pentru proiecte de ferestre din lemn pentru resedinte, sere, spatii comerciale si de birouri, dar si pentru cladiri istorice sau de patrimoniu.

Datorita tehnicii folosite si a indemanarii pe care am dobandit-o in prelucrarea profilelor, ferestrele din lemn placat cu aluminiu au un plus de eleganta si durabilitate.

Ferestre din lemn - aluminiu geam termopan

DORAFORT produce ferestre din lemn – aluminiu cu geam termopan cu doua sau cu trei straturi de sticla. Cadrele sunt realizate din lemn triplu stratificat imbinat sau neimbinat in lungime si impregnat si finisaje pe baza de apa in trei, patru straturi. De asemenea sunt dotate cu lacrimare din aluminiu pe toc si pe cercevea si doua randuri de garnituri din silicon.

Ferestrele din lemn stratificat cu geam termopan sunt dotate cu sistem de feronerie cu microventilatie si mecanisme de contra actionare gresita. Geamul poate avea grosimea de 34 mm pentru profilele de 68 mm, 42 mm pentru profilele de 78 mm si 56 mm pentru profilele de 92 mm. Totodata, este format din sticla float 4 si low-e care asigura o izolatie termica Ug = 1.1 – 0.56 W / m2K.

Aveti nevoie de ferestre din lemn - aluminiu?

Daca sunteti interesati obloane din lemn stratificat pentru ferestre, noi avem experienta necesara pentru a putea onora cu profesionalism orice comanda.

Ferestre din lemn aluminiu pret

Prin modelarea cu iscusinta a lemnului putem crea orice forma unica de ferestre din lemn aluminiu, pretul fiind diferit in functie de proiect. Pentru a putea face un calcul de cost, trebuie sa tinem cont de dimensiuni, cerinte speciale de design, feronerie, culori sau estetica. De aceea, daca vreti sa stiti ce pret au ferestrele din lemn aluminiu de care aveti nevoie, va trebui sa ne contactati pentru a ne furniza informatiile necesare.

Calculul de pret este gratuit si va fi realizat in cel mai scurt timp.

Ferestre din lemn

Sunati - ne pentru a afla mai multe informatii despre ferestre din lemn aluminiu!

Daca aveti nevoie de mai multe informatii despre ferestre lemn aluminiu, contactactati-ne la unul dintre numerele 0748 103 054 / 0359 800 069. Sau, daca preferati sa comunicam in scris, ne puteti trimite un mesaj la adresa de email office@dorafort.ro – unul dintre reprezentantii nostri va va raspunde in cel mai scurt timp.

Alegeti calitatea si excelenta si bucurati-va de ferestre din lemn aluminiu facute sa dureze o viata!